Cameron Diaz pizsamában bulizott a repülőn

2004.06.10. 12:45
A múlt hét végén felreppent pletyka szerint a 31 éves Diaz kiadta a 23 éves Timberlake útját, mert úgy érezte, barátja miatt nem veszik őt komolyan a filmszakmában. Most azonban a páros együtt utazott Ausztráliába, és felszabadultan pizsamapartiztak az utasokkal, ami nem egy tipikus, szakítást követő viselkedés.
Az angol The Sun bulvárlap információi szerint Cameron Diaz és Justin Timberlake együtt utazott az ausztráliai Melbourne-be a Quantas járatán. Amint a gép felszállt, átöltöztek az első osztályú utasok számára biztosított hálóruhákba és pezsgőt bontottak. Jókedvűen beszélgettek utastársaikkal is, sőt társasjátékoztak is velük - mindez pedig meglehetősen ellentmond azoknak a múlt hét végén felröppent pletykáknak, melyek szerint a 31 éves Diaz saját mozikarrierje érdekében ejtette volna 23 éves barátját.

"Vége van. Sajnos amióta egy popsztárral randizik, nem veszik őt komolyan Hollywoodban, és Cameron úgy érezte, nagyobb esélye volna továbblépnie a karrierjében nélküle." - állította a lapok szerint Cameron Diaz egy közeli ismerőse, de úgy tűnik, tévesen. Az utastársak beszámolói alapján ugyanis a pár láthatóan felhőtlen hangulatban volt, és fülig szerelmesen viselkedtek egymással.

Felhőtlen kedélyű pizsamaparti a fedélzeten

"Ahogy felszálltunk, ők átöltözködtek az első osztályon utazók számára járó ingyenpizsamákba, és rendeltek egy üveg pezsgőt. Az emberek odamentek hozzájuk beszélgetni, ők pedig szemmel láthatóan örültek ennek, és nagyon kedvesen szóba elegyedtek mindenkivel." - mesélte el egy Los Angelesbe tartó utas. A sztárpáros később még társasjátékozott is a többiekkel, madzsongot játszottak: "Cameronnál volt egy ilyen kis utazós játéktábla, azt vette elő, és szólt pár embernek, hogy szálljanak be ők is. Aztán pedig megnézték Drew Barrymore barátnőjük új filmjét, az 50 első randit, és megpróbáltak aludni egy kicsit" - mesélte egy résztvevő a vidám pizsamaparti részleteit.

A páros úticélja Ausztrália volt, mivel Timberlake Melbourne-ben, Sydneyben és Brisbane-ben koncertezik. A fellépések mellett tíz napot töltenek majd pihenéssel Ausztráliában, ahol golfleckéket vesznek és szörföznek.