Az egykori Spice Girl két évig egy nővel élt együtt, mielőtt megismerkedett Eddie Murphyvel. Legjobb barátnője szerint egyszer vele is lefeküdt, mikor ittak egy kicsit, de aztán többé nem beszéltek a dologról.

Melanie Brown, a Spice Girls Mel B-je jelenleg Eddie Murphyvel próbálja elismertetni közös kislányuk apaságát, de nem mindig volt ilyen nagy szüksége a férfiakra. A legjobb barátnőjeként emlegetett Christa Parker a Closer magazinnak legjobbarátnőhöz méltatlanul osztott meg részleteket az énekesnő magánéletéből. Valamint ezáltal a sajátjából is.

Kicsit ittunk

Brown ugyanis három évvel ezelőtt elcsábította: "Eléggé berúgtunk nála, késő is volt, úgyhogy Mel azt mondta, maradjak. Aztán elkezdett nyavalyogni, milyen rég nem szexelt, és hogy nagyon be van gerjedve. Azt mondta, szexelni akar, és megkérdezte, benne volnék-e. Még ittam kicsit, aztán azt mondtam, oké". A barátnő szerint ez egyszer fordult elő, és ő utána sokáig iszonyú zavarban is volt, de szerencsére soha többé nem beszéltek róla.

Két év egy nővel

Mel B-nek azonban nem ő volt az egyetlen női szeretője: az eset után egy - csak Christine néven emlegetett - filmproducernővel jött össze, akivel 2004-től két évig együtt is élt. A kapcsolatnak végül az énekesnő azért vetett véget, mert - Parker szerint - nem akart még megállapodni. "Nekem legalábbis Mel azt mondta, azért szakítottak, mert Christine szerette volna szorosabbra fűzni a szálakat" - vallott erről Parker a lapnak.

Maga se titkolta

"Hívhatnak leszbikusnak, biszexnek, vagy heterónak, a lényeg, hogy én tudjam, ki fekszik az ágyamban, és ennyi" - nyilatkozta a témáról korábban maga az énekesnő. "Hatalmas libidóm van, és csúcsszuper szexuális életem". Melanie Brown azért legjobb esetben is csak biszexuálisnak nevezhető, hisz nem Murphy volt az első férfi az életében: most 9 éves Phoenix nevű kislányának is van egy apja.