horoszkóp

Mel B új férje nem csak kacsát vert

2007.08.22. 13:40
A mostani asszony nem hiszi, az előző tagadja, a rendőrség tudja. Ha Mr. Belafonte verte is valaha a nejét, ezt az ifjúkori botlást mára mindenki megbocsátotta neki, semmi sem állhat az ifjú pár boldogsága elé.

Nyakunkon a világkörüli turné, minden hírverés kapóra jön az ismét létező Spice Girls-nek: Victoria Beckham megteszi a magáét, Geri Halliwellre is lehet számítani, most Mel B is tolt egy adaggal az újdonságot szomjazó rajongóknak.

Csak a rendőrség hiszi, az asszonyok nem

Az ifjú pár

Az énekesnő világgá kürtölte, hogy a stikában férjül vett új pasija, a kacsagyilkos Stephen Belafonte nem egy "agresszív, erőszakos és nőverő" egyén. A TMZ birtokába jutott hivatalos dokumentumok azonban mást sugallnak. A még 2003-ból származó papírok szerint az újdonsült férjet "házastárs elleni erőszakkal és garázdasággal" vádolták, bár a vádemelésre már nem került sor. Az iratok szerint a vádlott nem ismerte el bűnösségét, de aztán később - a börtönt elkerülendő - visszavonta ellenvetését. A dokumentum többi része felsorolja, hogy a Belafonte hány alkalommal mulasztott el megjelenni a bíróság előtt, feltünteti az őrizetbe vételre tett kísérleteket, valamint a vádlott jelenéseit az erőszakos cselekményeivel kapcsolatos tanácsadáson.

Mel B-nél ennek ellenére teljesen tiszta lappal indulhat az új szerelem: "Kikészülök attól, hogy feleségverőnek titulálják. Nem az, soha nem is volt az" - nyilatkozta az ifjú ara és kétgyermekes anyuka a Hello! magazinnak, majd kissé finomított a közlendőjén, miszerint tisztában van azzal, hogy új pasija nem az erkölcsiség mintaképe: "Mindenről tudok, amit valaha is tett, nem volt ő mindig a legjobb ember. Végigcsinálta a csoportterápiát és a tanácsadást, tisztában van azzal, hogy mit tett."

Belafonte előző felesége, Nicole Contreras - közleménye szerint - teljesen egyetért utódjával: "Stephen Belafonte-val való hosszú kapcsolatunk közös döntéssel ért véget. A híresztelésekkel szemben sosem történt semmilyen fizikai erőszak a kapcsolatunkban. Gyönyörű, hároméves kislányunk van és a válás óta is baráti kapcsolatot ápolunk."