Melanie C szerint Britney fellépései sokkal inkább hasonlítanak a sztriptízműsorokra, mint a koncertekre. Az énekesnő véleményétől függetlenül Kevin Federline is éppen Britney szexuális kisugárzásáról nyilatkozott, amely rá egyáltalán nem hatott, amikor először találkoztak.

Melanie C-t szerint rettenetes, ahogy mostanában a popzene egyre jobban összefonódik az erotikával. Miután az énekesnő szólókarrierje nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, összegzett és kijelentette, a szexualitás központba helyezése mindenképpen a pop hanyatlására utal, amely a Spice Girls idején még nem volt jellemző.

Kurvás énekesnők

Melanie C
Melanie Crisholm elismeri ugyan, hogy együttesük sikere nagy részben a lányok szexuális kisugárzásának volt köszönhető, de azt állítja, soha nem vetkőztek és nem kellették magukat a rajongótábor bővítése érdekében.

Az egykori Sporty Spice szerint a legnépszerűbb énekesnők - mint Britney Spears és Christina Aguilera - fellépései egyre inkább sztriptízműsorokra hasonlítanak, nem pedig koncertekre. "Úgy gondolom, Britney Spears túlzásba viszi a magamutogatást. Egyszerűen sokkoló, amit csinál. Egyetlen mozdulatot sem tesz anélkül, hogy a szexualitását ne hangsúlyozná" - mondta az énekesnő, akit a Contactmusic idézett.

Kevin szerint Brintey nem volt szexi

Britney erotikus kultuszának ellentmond Kevin Federline meglepő nyilatkozata, amelyik szerint az énekesnő egyáltalán nem tűnt szexuálisan túlfűtöttnek, amikor először találkoztak. "Britney nem volt rám nagy hatással az első találkozásunk alkalmával. Egyáltalán nem vonzódtam hozzá" - mondta az énekesnő férje, akinek véleményét az Ananova idézte. Kevin háttértáncosként dolgozott Britney koncertturnéin, és megismerkedésük idején még együtt volt barátnőjével, akivel néhány évvel később közös gyereke is született.

Britney
"Már két hónapja utaztunk koncertről koncertre, amikor még nem is sejtettem, hogy valaha is bármi közünk lehet egymáshoz. Ő 18 éves volt, én pedig 22. Nem gondoltam rá egy percig sem nőként. Aztán néhány évvel később újból együtt kezdtünk dolgozni. Az újabb találkozás már mélyebb benyomást gyakorolt rám. Olyannyira, hogy azóta is együtt vagyunk" - mondta a táncos, aki Britney kedvéért hagyta el barátnőjét és kisgyerekét, majd tavaly szeptemberben feleségül vette az énekesnőt, aki állítása szerint férjénél csak kutyáit szereti jobban.