horoszkóp

Melanie Griffith elfelejtett fizetni

2006.04.11. 10:12
Az egyre inkább Gábor Zsazsára hasonlító Melanie Griffith-t beperelte egy ruhatervező, mert nem fizette ki a Golden Globe díjkiosztón viselt ruháját.

Melanie Griffith-t beperelte egy amerikai másodvonalbeli tervező, írja a BBC. Niklas J. Palm szerint a színésznő tartozik neki a 2006-os Golden Globe-ünnepségen viselt ruhának az árával, körülbelül 26 ezer dollárral, emellett pedig több ponton is megsértette a kettejük között kötött írásbeli és szóbeli szerződést.

Nem mondta el, hogy ki tervezte a rucit

Griffith

Palm szerint Griffith nem hogy nem fizette ki a január közepén benyújtott számlát, hanem el is felejtette elmondani a kamerák előtt, hogy kinek is köszönheti aznap esti külsejét. A Carnivale című HBO-sorozat kosztümtervezője azt nyilatkozta, hogy nem azt várta, hogy a színpadra érkező botox-királynő minden ok nélkül belekürtölje nevét a mikrofonba, de ha már egyszer külön rákérdeztek, nyugodtan megmondhatta volna, egy Niklas J. Palm ruhát visel. Ebben állapodtak meg ugyanis.

Külön ruha síeléshez

A tervező először akkor került kapcsolatba Griffith-tel, amikor egy Pilates tornavideó reklámfilmjéhez öltöztette a színésznőt. Palm a bírósághoz eljuttatott dokumentumok szerint múlt év eleje óta dolgozik együtt a színésznővel, aki megbízást adott neki arra, hogy teljesen átalakítsa ruhatárát, és élete nagyobb eseményeire, úgyis mint síelni menni Aspenben illetve nyaralni a spanyolországi házban, ruhákat tervezzen. Emellett számos fontosabb alkalommal ő öltöztette Griffith férjét, Antonio Banderast is. Ezekért a szolgáltatásokért azonban a színészpáros minden alkalommal több ezer dollárt fizetett.

Jelenleg hasonló per folyik Jessica Simpson ellen is, aki a Tarrant Apparel Group nevű farmerruházatot és kiegészítőket gyártó divatcéggel több millió dolláros reklámszerződést kötött, az "aktív részvétel" helyett, ami nagyjából azt jelentette volna, hogy minden adódó alkalommal elmondja, hogy a cég ruháit viseli, nemhogy nem hirdette a farmerokat, de még fotózni sem engedte magát a ruhákban.