Eva Mendes ezúttal nem villant a Calvin Kleinnak

2008.09.16. 10:15
A botrányt okozó mellkivillantós parfümreklám után bemutatták az Eva Mendesszel reklámozott Calvin Klein fehérneműket is. A színésznő ezúttal ruhában van, ha nem is sokban.

Eva Mendes, a Calvin Klein hivatalos reklámarca, most a cég legújabb fehérneműit hirdeti – írja a The Sun. A Seductive Comfort (kb. csábító komfort) elnevezésű melltartó és bugyi párosítás reklámja szexi, de nem botránykeltő, mint amilyen a színésznő korábbi CK reklámja volt, amikor a Secret Obsession (kb. titkos megszállottság) nevű parfümöt reklámozta meztelenül henteregve egy ágyon.

Eva Mendes forrás: Calvin Klein

A mostani reklámban minden cenzúrára alkalmas testrésze szerencsére fedve van.

A parfümreklámnál nagyon ügyesen csinálta a Calvin Klein, miután kiderült, hogy az Egyesül Államokban túl durva egy reklám, amiben megvillan egy pillanatra egy színésznő mellbimbója, cenzúrázták a szpotot, majd persze „véletlenül” felkerült a vágatlan verzió az internetre.

A Calvin Klein még egy ügyes lépésben megfogalmazott egy kis Amerika kritikát is, amikor a kampány egyik szervezője új elnököt vizionált, valamint a tévés erőszakot állította párhuzamba Mendes melleivel: „Ennek az országnak egy új elnökre van szüksége, nagy a zűrzavar. Annyira szánalmas és felháborító, hogy mennyire álszent lett ez az ország. Azzal nincs semmi probléma, hogy a gyerekek végignézik, ahogy embereket lőnek le? Szerintem most inkább a szeretet igéjét kellene hirdetni. Eva egy kicsit szexis, de nem provokatív”.

A meztelenkedős reklám okozta felháborodás megvolt, jöhetett az új termék, a fehérnemű, amire így már rendesen odafigyelnek.