horoszkóp

Merlini szőrtelenül készül az új produkcióra

2004.11.18. 14:02
A szabadulóművészt csinos lányok szabadították meg testszőrzetétől, hogy gyakorolni tudja legújabb mutatványát. Merlini elmondása szerint a betonból való szabadulással véget ért egy korszak.
Jövő nyáron ismét szabadul a legutóbb betontömbbe zárt David Merlini. Az új produkcióról egyelőre még nem sokat árult el, de mint mondta, a következő szabadulás minden eddigit felül fog múlni.

Védtelen volt

"A múlt héten teljes szőrtelenítést végeztek rajtam (azért nem mindenhol), mert nagyon irritálta a tüszőket a kedvenc búvárruhám, így mindig pirosodás és egyéb sérülések jelentkeztek a bőrömön. Elég vicces volt. A műveletet két gyönyörű lány végezte a Bársony Klinikán, egy speciális lézer segítségével. Olyan védtelennek éreztem magam, ahogy csak ott feküdtem és dolgoztak rajtam. Elég izgalmas volt. Szerencsére nem a kiemelten szőrös kategóriába tartozom, így viszonylag gyorsan ment a dolog" - számolt be blogján legutóbbi élményeiről David Merlini, akitől megtudtuk, valójában nem a búvárkodás miatt szabadult meg testszőrzetétől, hanem azért, mert új mutatványra készül.

Új fejezet

A produkciót illetően Merlini meglehetősen szűkszavú volt, a Velvetnek mindössze annyit árult el, hogy a következő szabadulás minden eddigit felül fog múlni. "Egyedülálló dolgot fogunk csinálni, aminek semmi köze az eddigiekhez. Új fejezet kezdődik az életemben" - nyilatkozott lapunknak Merlini. "Sokkal megfoghatóbb, és sokkal praktikusabb dolgokat szeretnék csinálni, és ezentúl csak olyan produkciókkal szeretnék jelentkezni, amelyeknek funkciója is van, és nem a látvány a lényeg" - tette hozzá.

Csupaszon

A szőrtelenítésre Merlini elmondása szerint azért volt szükség, mert az új mutatvány során egy speciális ruhát fog viselni, ami azonban irritálja a bőrét. "Hasonlít egy búvárruhához, szinte ráöntik a testemre, teljesen rátapad a bőrömre és így elkerülhetetlen a tüszőgyulladás. Hát ezért kellett szőrtelenítenem" - mondta a szabadulóművész, aki jelenleg a produkció kisebb fázisait gyakorolja segítőivel. Annyi kiderült, a szabadulásra nyílt terepen kerül sor, jövőre, a tervek szerint nyár végén, egyelőre azonban keresik a megfelelő helyszínt. "Rengeteg biztonsági intézkedésre lesz szükség, ezért sokat bajlódunk a helyszínnel. Bár nagyon szeretném, hogy Magyarországon csináljuk meg a produkciót, nem kizárt, hogy külföldön mutatjuk be" - árulta el 26 éves Merlini.

Ösztönözni kellene

David Merlini legutóbbi mutatványa, A Nagy Áttörés nagy port kavart, a szabadulóművészt és a szabadulást élőben közvetítő RTL Klubot számtalan kritika érte a produkcióval kapcsolatban. "Az az érdekes, hogy külföldről csakis pozitív visszajelzések jöttek. A londoni Magis Circle, a Times, a Reuters pozitívan méltatta a produkciót és a turistáknak is tetszett. Ezzel szemben a magyar bulvársajtó egy része abból próbált szenzációt csinálni, hogy megfejtik a titkot. Vicces teóriákkal álltak elő. Amikor pedig felajánlottam, hogy betonozzunk be valakit, bárkit ugyanabba a betonba, amit használtunk, akkor már senki sem jelentkezett. Mindenkinek csak a szája volt nagy. Szerintem nem támadni, hanem ösztönözni kellene inkább, ha valaki valami újat próbál csinálni itthon" - emlékezett vissza a produkció utáni napokra Merlini.

Ami a közvetítést illeti, a szabadulóművész szerint a kereskedelmi csatorna megpróbálta a maximumot kihozni.

Megy, marad?

Merlini egyébként nem tett le arról, hogy az Egyesült Államokban folytassa pályafutását. Elmondása szerint több Las Vegas-i szállodával folytat tárgyalásokat, az egyiktől már egy szerződéstervezetet is kapott, így nem kizárt, hogy hamarosan ott lép fel. "Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg itt hagynám az országot" - hangsúlyozta a szabadulóművész.