A Megasztár szigorú zsűritagja sikeresen nekiment Audijával az egyik BKV busznak szombaton. A zenész elismerte felelősségét és emlékezete szerint elnézést kért az utasoktól az ominózus esetért. Az biztos, hogy lesz miből fizetni a károkat, ugyanis egyes információk szerint adásonként közel egymillió forintot kaszálnak a műsor zsűritagjai.

Egy szombaton érkezett feljelentő szerint a Megasztár zsűritagja a 16-os busszal karambolozott szeptember 13-án dél körül a Hild téren, ugyanis szabálytalanul előzött. "Szabálytalanul előzte a buszt ami éppen balra kanyarodott a Hild téren. Tamás balról koccant elég nagy sebességgel, majd ijedtében beszaladt az Október 6. utcába. Még jó hogy eszébe jutott megállni és a sofőrhöz jönni. Csillogó szürke Audival volt, a városban tuti 50 felett akart elhúzni a busz mellett" - részletezi Utas nevű feljelentőnk, aki azt is sérelmezte, hogy a rockzenész elfelejtett bocsánatot kérni az utasoktól, akiknek várniuk kellett az ütközés miatt.

"Igen, valóban karamboloztam egy BKV busszal. Egyszerűen figyelmetlen voltam. A busz balra kanyarodott, én meg mentem volna tovább egyenesen"- mondta el Mester a Velvet megkeresésére.

A zsűritag, aki Komár László szerint nem való a Megasztár székébe, elismerte a felelősséget, így állítása szerint nem lesz semmi komoly következménye a balesetnek. A Feljelentőbe érkezett hír szerint a rockzenész egyáltalán nem kért bocsánatot az utasoktól, "akik bosszankodva leszálltak és kb. 10 percet vártak a következő buszra" - írja olvasónk.

Mester Tamás a TV2 buliján

Mester azonban cáfolja az állítást. A buszvezetővel "kitöltöttük a szükséges papírokat, majd elnézést kértem azoktól, akiknek kellemetlenséget okoztam a koccanással, hiszen le kellett szállniuk és várniuk kellett a következő járatra" - nyilatkozta a zenész. Az ő autójának javíttatása biztosan nem terheli meg túlzottan, ugyanis a Blikk információi szerint igen magas gázsit, közel 1 millió forintot kap adásonként a Megasztár zsűrije.

Mester Tamás egyébként azért vállalta el a Megasztárban a zsűri szerepét, hogy szerepelhessen a televízióban, ugyanis szerinte egy zenésznek nem sok lehetősége van, hogy megmutassa magát, ez a műsor pedig mindenkinek (szereplőnek, zsűritagnak) promóció. A rockzenész egy