horoszkóp

Mészáros Dóra a melleivel vesztegette meg a szerb zsarukat

2009.03.31. 20:15
A sztriptíztáncos Szerbiában az "engedj neki, hamarabb szabadulsz" elvet alkalmazva mellei megmutatásával szerelte le a követelőző rendőröket. A bulgáriai utazásból javarészt csak az Eros erotikus parádé sikerült: hazafelé a szerb határon pakolták ki az összes bugyiját, otthon pedig a kirabolt lakása várta.

A szokásos, évente megrendezett bulgáriai Eros erotikus show-ra tartott Mészáros Dóra és Rácz Linda, amikor is a határtól kb. 50 kilométerre, egy elszegényedett szerb faluban leintették őket a rendőrök. Ugyan már éjszaka volt, de a sztiptíztáncosok a lámpa fényénél tisztán látták, hogy a zsaruk az előttünk álló öreg nénivel és bácsival üzleteltek épp - mint utólag kiderült, 200 euróval húzták le az idős párt.

"Az egyik rendőr bekopogott az ablakon és bejelentette, hogy 40 helyett 50-nel mentünk, utána pedig azt hajtogatta, hogy: sláfen in dö polisztésön, morgen drájhundert euró. Persze egyből szívbaj kaptunk, kétségbeesésemben felhívtam az egyik ismerősömet, aki azzal nyugtatgatott, hogy a szerb rendőröknél ez megszokott, de ne aggódjak, csak a pénzre mennek. Azt tanácsolta, hogy adjunk nekik 20 eurót, annyi biztosan elég lesz - hiszen tegnap ugyanott az egyik főnökét büntették meg 50 euróra" - mesélte Mészáros Dóra.

Úgy tűnt viszont, hogy a rendőr kevesellte az összeget, mert nem akart engedni, és bőszen magyarázta a lányoknak, hogy akkor beviszi őket. Az athéni börtön után Mészáros képtelen volt nyugodtan fogadni a fenyegetőzést. "Persze tudom, hogy ilyet nem tehet meg, de akkor és ott ránk hozta a frászt. Linda is az apukáját hívogatta az autóból, hogy úristen, most mi lesz, vége a világnak. Közben én már kiszálltam az autóból, és egyszer csak elhangzott az a varázsszó, hogy pornósztár. Akkor egyből kikerekedett a szemük, hogy: óóóóó! Rögtön felcsillant bennem a remény: visszaszaladtam a kocsihoz pár dedikáló kártyáért, ami persze menten torz vigyort csalt az arcukra, de mindez nem volt nekik elég.

Az egyik előkapta a telefonját, hogy na, akkor most húzzam fel a pólómat. Hát erre most mit tudtam volna lépni, ezerszer fényképeztek már, nyakamba kaptam hát a felsőrészemet, mire a melltartót látva csóválni kezdték a fejüket. Na, akkor melltartó le, csinált egy fotót rólam, még meg is mutatta, hogy milyen jó lett - büszke volt magára. Mindkettőnek névre szólóan ráírtam, hogy sok szeretettel, nagyon elégedettek voltak, de azért a korábban felkínált 20 eurót zsebre tették. Ezzel gyorsan le is rendeztük, elhajtottak minket, gondolom, hogy jött a többi kocsi és kellett nekik a pénz."

A showműsor lezavarása után hazafelé tartva a határon tartották fel őket. "A srác meglátta a katalógust nálam, végiglapozta és egyből elöntötte a boldogság: azzal a lendülettel mindent kipakoltatott. Később bent szétszedték az egész bőröndömet, és olyan élvezettel kiáltottak fel minden egyes alkalommal, hogy: Ó, egy boa! Ó, egy legyező! Ó, egy bugyi! - mint akik ilyet még soha nem láttak. Jól széttúrtak mindent, hogy utána összepakolhassak."

A kálvária pedig még mindig nem ért véget, távollétében ugyanis betörtek a táncosnőhöz. A tettes mindössze némi készpénzzel és egy öreg bőrdzsekivel távozott a házból - mivel Mészáros soha nem igényelte a luxust, többet nem is tudott volna elvinni. "Döbbenetet érzek akkor, amikor azt mondja a rendőr, hogy ez ma a századik, és örüljek, hogy nem voltam otthon és nem késeltek meg" - írja blogjában a leszerelt pornós, aki nem érzi magát biztonságban a történtek miatt, a szomszédjaihoz pedig sorra akkor törnek be, amikor azok alszanak.