horoszkóp

Sienna Miller rendezőjével vigasztalódott Jude Law után

2005.08.23. 13:51
Az Alfie üdvöskéje ugyan visszafogadta hűtlen szerelmét, de úgy tűnik, a megbocsátásban sokat segített neki rendezője, aki még most is védelmezőn ölelgeti. Kérdés, mit fog szólni ehhez Jude Law?

Ahogy Millernek tetszik

Jude Law megcsalt szerelme az Ananova internetes lapnak azt állítja, a színjátszás segített neki feldolgozni szerelmének hűtlenségét. Miller a londoni West Enden Shakespeare: Ahogy tetszik című drámájában Célia szerepét játssza. Előadás után egy húszperces közönségtalálkozón vett részt a színésznő, ahol bár bátornak tűnő válaszokat adott, mégis kissé furcsán viselkedett.

A sztár látszólag meglepődött, mikor arról kezdték faggatni, nem esik-e nehezére a fellépés ennyi ember előtt a történtek fényében. "Egyáltalán nem" - mondta lelkesen: "Itt van ez a csodálatos dolog, Színház Doktor. Óriási, imádok játszani, soha semmi mást nem akarok csinálni."

Mást mond, mást mutat

Sienna viselkedése ennek ellenére elég zavart volt: idegesen érkezett a Wyndham színházban tartott beszélgetésre, végigbagózta az eseményt, sőt még el is pirult, mikor színpadra szólították. Rózsaszín miniruhában, és vastag, fekete harisnyában debütált, és rajongói legnagyobb meglepetésére legelsőnek érkezett a darab rendezője, David Lan mellé. A színésznő jó szorosan a férfi mellé ült, aki egyszer csak védelmezőn átkarolta.

A sztár, aki egyelőre csak az Alfie című filmben mutathatta be tehetségét, talán a bújással demonstrálta, hogy rendezője és a többi kolléga bizony nagyon sokat segített neki abban, hogy túltegye magát Law félrelépésén.

Mint azt már számtalanszor megírtuk Jude Law, aki Sienna miatt hagyta el Sadie Frostot, nem sokáig bírta a monogám életformát, és unalmában elkezdte csinálgatni a három gyermekére felügyelő bébiszittert. Ezen Miller persze kiborult, és elhagyta a csapodár színészt.

Gyerek, utazás, vagy a rendező?

Law azonban olyannyira megbánta tettét, hogy még azt is kitalálta, újabb gyereket akar Millertől. Ez amúgy erőssége, hiszen Sadie Frostnak három csemetéje van tőle, bár a felnevelésükben csak a háttérből vesz részt.

Mégis úgy tűnik Sienna nem bánja a dolgot, mert bár vannak fenntartásai, mégis megbocsátott a csélcsap férfinak. Igaz, a nemrég még emlegetett esküvőről mostanában nem esik szó, de ha ezt és a gyerekvállalást egyelőre nem is tartja túlságosan megalapozottnak, azért a világkörüli utat feltehetően behajtja a sztáron.