Miután Heather Mills három kolléganőjével együtt kielégítette a milliárdos szaúdi fegyverkereskedőt, meztelenül táncolt, hogy borravalót is kapjon 8000 dolláros jussa mellé. Ezt állítja többek közt egy volt prostituált, aki elmesélte McCartney-né szakmai pályafutását.

Nemcsak pornózott, de luxusprostituáltként is megalapozta a nyugdíjas éveit Heather Mills. A Sun magazin hétvégi kiadása, a News of The World legalábbis azt állítja, a volt modell Európában és a Közel-Keleten árulta a testét, és erre bizonyítékokkal is tud szolgálni.

Marbella, London

McCartney-né állítólagos volt kuncsaftja, Adnan Khashoggi dúsgazdag szaúdi fegyverkereskedő volt, akivel a férfi marbellai villájában, illetve londoni szállodákban találkozgatott, és aki alkalmanként átlagosan kétezer dollártól (a mostani árfolyamon körülbelül 230 ezer forint) kétezer fontig (780 ezer forint, ha a jelenlegi árfolyamon számítjuk) jutalmazta McCartney-né szolgáltatásait.

Heather egykori kolléganője, a szintén prostituáltként dolgozó Petrina Monrose a lap kérésére hosszan ecsetelte kettejük régi élményeit a szakmában. Külön kiemelte azt az éjszakát, amit egy arab herceg palotájában töltöttek.

Még parádézott egy kicsit

„A herceg négy lányt rendelt orgiára, köztük voltam én is. Benyitottam a hálószobába, és láttam, a herceg az ágy szélén ült, a lányok pedig a lábánál térdelnek. Heather orális elégítette éppen ki. Levetkőztem, és csatlakoztam hozzájuk az ágyban. Amikor Heather végzett, a herceg szeme láttára szeretkezni kezdett egy másik lánnyal” – mondta Petrina Monrose, és kolléganője exhibicionizmusára tért rá.

Úgy emlékszik ugyanis, hogy „miután a herceg kielégült, indultunk ki a palotából, de Heather nem öltözött fel, meztelenül táncolt és parádézott még a hercegnek. Ezért végül kapott ezer dollár borravalót a nyolcezer dolláros fizetsége mellé (ez összesen 1.1 millió forint)” – tette hozzá a nő.

Szakmai alázat

Mint arra Monrose utalt, Heather Millsben óriási szakmai alázat volt, megfelelő fizetségért bármit lehetett kérni tőle, és – habár nem teljesen világos, mit takar a következő kifejezés, de - akrobatikus mutatványokra is képes volt. Paul McCartney válófélben lévő feleségének erre az időszakára Abdul Khoury is emlékezett, aki Khashoggi titkára volt 1977-től a tavalyi évig.

„Én intéztem Mr. Khashoggi minden üzleti és személyes ügyét. Ez utóbbiak közé tartoztak azok a lányok, akiket megrendelt. Ha emlékezetem nem csal, Heater Mills-szel 1988 körül volt kapcsolatban. Főnököm néha megjegyzést tett a lányokra, akiknek fizetett. Mills kisasszonynak a finom bőrét csodálta, és azt is megjegyezte, atlétikus az ágyban”- emlékezett vissza Abdul Khoury.

Lady Mecca igaza

63 éves Paul McCartney nemrég szerzett tudomást arról, hogy felesége pornószínésznő volt. Egy 1988-ban kiadott, német pornó-képeskönyv női főszereplője volt, amikor is Lady Mecca művésznéven tevékenykedett. Ez az elnevezés akár látnoki tehetségre is vallhat, ha azt vesszük, McCartney beceneve az angol sajtóban Macca, és mivel lovaggá ütésekor elnyerte a "sir" címet, nejének is jár a "lady" megszólítás.

Mills a jogi képviselőjén keresztül beismerte, őt ábrázolják a nyilvánosságra került képek, de a Közel-keleti tevékenységéről szóló cikket aljas hazugságnak minősítette.