horoszkóp

120 millió fontba került McCartney válása

2006.12.13. 10:17
Több mint egymilló forintot kap a pornós múltú Heather Mills minden házasságban töltött óra után. A gyermektartás éves költségét egyösszegben utalják neki, forintban 75.363.000 .

Sir Paul McCartney 120 millió fontot fizet elvált feleségének, Heather Millsnek egy "titkos" válási megállapodás szerint. Az ex-Beatle-t végül lánya, a ruhatervező Stella győzte meg arról, hogy egyezzen meg vele . Az angol News of the World újság szerint lánya már nagyon aggódott apja mentális és fizikai egészségéért.

"Ha ez így megy tovább, bele is halhatsz. Boldognak lenni sokkal fontosabb, mint a pénz" - győzködte a divattervezőnő apját, aki végül hallgatott lányára és meghozta a döntést, amivel kielégíti a követelőző felesége igényeit.

Betegre izgulta magát

Paul McCartney ebben az évben többször panaszkodott a szívére, és terápiára is jár mióta májusban megszabadult az exmodelltől. Azt is lehozták a lapok, hogy Heather nyilvánosan már nyert 10 millió fontot, amelynek nagy részét kedvesen jótékonyságra fordított. Azonban, ha ez sem lenne elég Paul személyesen is ad neki 120 millió fontot, amely a válási megállapodás alapján évi 3 millió fontot jelent, valamint további 2 millió fontot évente 3 éves kislányuk Beatrice neveltetésére. A bőkezű apuka ezzel talán megvásárolta a nyugalmat, és már csak abban reménykedhet, hogy exneje nem fog száz évig élni.