horoszkóp

McCartneyné felhúzta a mozgássérülteket

2007.02.27. 15:17
Egy brit fogyatékos-szervezet szerint aki táncolni is tud, az ne nevezze magát rokkantnak, és adja vissza mozgássértült-parkolókártyáját is.

Mint a minap megírtuk, Paul McCartney válófélben lévő felesége táncolni fog egy amerikai tévéshowban. A hölgynek, mint köztudott, műlába van, ezért a műsor házigazdája nagy reményeket fűz hozzá. Jerry Springer szerint ugyanis: "Üzenetértékű ez, mert azt mutatja: bárki bármilyen nehézséggel kerül szembe életében, táncolni mindig tudhat". Millsről ezért úgy véli, épp fogyatékossága miatt "Ő lehet az egyik nagy kedvenc".

Parkoljon úgy, ahogy mások

Egészen másképp látja a helyzetet a Brit Fogyatékosok Szövetsége. A szervezet szóvivője, Kathy Gordon szerint ugyanis ha Mills tud táncolni, akkor nem tekintheti magát mozgássérültnek, és nem lenne joga használni a parkolási kártyáját, amivel előnyöket élvez közterületen. "Látható, hogy nincs problémája a mozgással, úgyhogy vissza kéne adnia az engedélyt. Ez nem fair más fogyatékosokkal szemben" - idézi a femalefirst című brit portál.

Heather Mills egyébként valóban huszárosan viseli testi hiányát, gond nélkül sétál, biciklizik, sőt nemrég még síelős kép is készült róla.