horoszkóp

Paul McCartney felesége utálja a kritikákat

2005.01.17. 14:14
Heather Millst felháborítják a cikkek, amelyek azt állítják, hogy átkozná a napot, amikor megismerte férjét. A sajtó állandó figyelmét a börtönélethez hasonlítja. Paul McCartney szerint felesége annyira szívére veszi a támadásokat, hogy karitatív munkájára is alig tud összpontosítani.

Paul McCartney feleségét, Heather Millst felháborítják a kritikák, amelyek az újságokban jelennek meg róla, és a házasságát veszik górcső alá. Időnként ugyanis olyan írások is megjelennek, amelyek szerint a 37 éves nő átkozza a napot, amikor megismerte a Beatles egykori tagját.

Paul, átkozódás, börtönélet

"Néha azt olvasom magamról, hogy már bánom, hogy összekötöttem az életem Paullal, mert régebben sokkal boldogabb voltam" - mondta Heather Mills, akit az Evening Standard idézett.

"Azzal, hogy a figyelem központjában vagyok, olyan érzésem van, mintha korlátozták volna a szabadságom, és börtönbe küldtek volna. Ha pedig végre más után kezd kajtatni a sajtó, akkor is tudom, csak feltételesen vagyok szabadlábon" - fogalmazott költőien a nő.

Paul McCartney a felesége kapcsán elmondta, minden lehetséges alkalmat megragad, hogy megvédje Millst a kritikáktól. Úgy véli, a rosszindulatú cikkek gátolják a nő harmadik világbeli karitatív tevékenységét is.

"Ha valami aggasztja Heathert, azt nagyon a szívére veszi, és minden kritika érzékenyen érinti. Ő nagyon jó ember" - tette hozzá a férj, aki szerint a kapcsolatuk a lehető legjobban alakul.

Napcirkusz, Las Vegas, műköröm

Az egykori gombafej egy korábbi interjújában bevallotta, nagy szüksége van felesége lelki támogatására, különösen, hogy nagy dobásra készült. Egykori zenekari társával, Ringo Starral, és a Napcirkusz nevű színházi csoporttal közös produkciót készített Las Vegas-ban, a Mirage színházban. A két zenész személyesen nem vesz részt a produkcióban, csak a zenét és szakmai tanácsaikat adták hozzá.

Ami a fellépéseit illeti, abban is szívesen kéri ki felesége véleményét. Heather Mills tanácsolta például a zenésznek, hogy ragasszon műkörmöket a koncertek előtt. Paul McCartney ugyanis sokat panaszkodott arról, hogy a gitározástól tövig kopik a körme.