Liza Minnelli leesett az ágyról

2004.12.28. 12:06
Baleset érte Liza Minnellit. A színésznő hétfő éjjel leesett az ágyáról, beütötte a fejét, és kórházba kellett szállítani. Még javában tart két per ellene. Ügyvédje nem elérhető.

Hétfőn hajnalban kórházba szállították Liza Minnellit, miután éjjel leesett az ágyáról. A rendőrség közlése szerint a színésznő beütötte a fejét, majd a Manhattan kórházba szállították. Gerry Falcon, a hatóság szóvivője Minnelli állapotáról nem nyilatkozott.

A per közepén

Az újságírók az 58 éves színésznő ügyvédjét is próbálták elérni. Állapota mellett arra is kíváncsiak lettek volna, hogy Minnelli balesete hogyan befolyásolja majd a zajló perét. Nem tudták meg, az ügyvédet nem lehetett elérni.

November közepe óta tart az a bírósági eljárás, amelyet Liza Minnelli volt testőre és sofőrje indított azzal vádolva volt munkaadóját, hogy szexre kényszerítette, és rendszeresen verte őt. M'Hammed Soumayah tíz évvel ezelőtt állt alkalmazásban a színésznőnél, de az állítólagos lelki terrort nem viselte sokáig. Az 56 éves testőr azt állította, Minnellit, hogy többször is megtámadta és megütötte őt, amit egyedül azért tűrt el, mert évi mintegy 45 millió forintos fizetést vihetett haza.

A volt férj is perel

Nem a sofőr az egyetlen, aki egyidőben perli a színésznőt. Minnelli volt férje, David Gest szintén azzal vádolta, hogy volt felesége részegen gyakran megverte őt. A "házastársi erőszak áldozata" 180 millió forintos kártérítést követel az Oscar-díjas színésznőtől.