horoszkóp

Mini Me a szexnél csak az alkoholt szereti jobban

2009.01.05. 16:05
Genevieve Gallen, Verne Troyer exfelesége hosszasan ecsetelte nemi életét volt férjével, ami a hasonló történeteknél azért érdekesebb, mert Verne Troyer mindössze 81 centi magas, volt felesége meg kétszer ekkora. Troyer Gallen beszámolója szerint kreatívnak kellett lenniük az ágyban, mert Troyer arányosan kicsi ember, cserébe viszont elképesztő az állóképessége. A nő először úgy érezte magát az állítólag nagy nőcsábász színész lakásában, mint Alíz Csodaországban. A kapcsolatnak többek között az vetett véget, hogy Troyer az alkoholt még a nőknél is jobban szereti.

Verne Troyer nemi életéről már egy korábbi nője beszámolt, igaz ott szexvideó is volt, meg összeveszések is. Genevieve Gallen, a színész ex-felesége a News of The Worldnek nyilatkozott arról hosszasan, milyen volt Troyerrel a hálószobában, ahol csak a térdéig értek a villanykapcsolók.

„Kreatívnak kellett lennünk, de a jógaismereteimnek köszönhetően fel tudtam venni a megfelelő testhelyzeteket, hogy működjön a dolog. Hamar fülig szerelmes lettem Vernebe. Naponta akár tízszer is szeretkeztünk. Háromnegyed óráig csináltuk, és csak folytattuk, nekem meg egymást követték az orgazmusaim. Szexfüggő volt. Ő volt a második férfi az életemben, akivel lefeküdtem. Azt mondta, neki már rengeteg barátnője volt” – mesélte Gallen. A színész és a barátnője Hugh Hefner egyik partiján ismerkedtek meg, majd 2004-ben egy hónapra össze is házasodtak.

Csodaországban

A playmate barátnő úgy emlékszik vissza Troyer lakására, mint valami gyerekbirodalomra egy álomvilágban. „Volt egy miniatűr kanapé, egy miniatűr hűtő és ez ágy. A villanykapcsolók a térdem magasságában voltak, és a vécé sem volt sokkal nagyobb, mint egy bili” – írta le a színész szobáját Gallen. A nőt eleinte elkedvetlenítette a kicsi szoba, de aztán hamar megszokta, főleg azután, hogy látta, kedvese mindent megtesz, hogy jó legyen neki.

„Minden nap a legszexibb fehérneműimet vettem fel, és mindenféle szerepjátékot kipróbáltunk. Egyszer prostinak öltöztem, egyszer cheerleadernek, sőt még iskolás lánynak is. Egyszer sötét parókát vettem, néhány szexi fehérneműt, és orosz akcentussal beszéltem, hogy azt higgye, valami luxusprosti vagyok. Nem volt kétségem afelől, hogy ő életem férfija” – áradozott Gallen.

Először egy Four Seasonsben elköltött vacsora után voltak együtt, akkor Gallennek még furcsa volt a helyzet. „Aznap este háromszor szeretkeztünk. Nekem érzelmileg kielégítő volt. Meglepődtem, amikor aznap este először láttam meztelenül. Azt hittem, jobban megáldotta az ég. De Verne teste teljesen arányos, úgyhogy, kisebb volt neki, mint amire számítottam” – írta le Troyer férfiasságát Gallen pontos számok nélkül.

Gallen visszaemlékezésében még kitért arra is, hogy a színészben talán az elképszető állóképessége fogta meg, aminek köszönhetően a saját határait is kezdte megismerni.

Öszehányva

A bajok akkor kezdődtek, amikor a nő észrevette, hogy Troyer a piát is legalább olyan jól bírja, mint a hosszú meneteket, ráadásul legalább annyira szereti is. Kis mérete ellenére Verne Troyer akár egy üveg vodkát és több mint tíz sört is képes volt meginni egy nap alatt.

„Az egyik Valentin-napon valami igazán különlegeset szerettem volna készülni. Tudtam, hogy szereti a vörös színt, úgyhogy teljesen vörösbe öltöztem. Vörös harisnya, vörös harisnyakötő, vörös tanga és piros pöttyös cipők. Hogy mennyire szerette őket! Nagyon izgatottnak tűnt, felugrott a kávéasztalra, és onnan utasítgatott, hogy vegyek fel különféle pózokat. Csinált rólam néhány képet, és készen álltam egy igazán csodálatos éjszakára, de mielőtt szeretkezhettünk volna, zokniban és alsógatyában elájult, annyira részeg volt. A végére, azt hiszem, jobban szerette az alkoholt, mint engem” – vázolta fel a kapcsolat hanyatlásának pillanatait az egykori feleség.

És nem ez volt a legkínosabb eset a Verne Troyer, Genevieve Gallen, alkohol szerelmi háromszögben. „Ezután nem sokkal kis híján halálra itta magát. Hallottam, hogy kórházba szállították. Amikor beértem, a hányásában és a saját székletében feküdt az ágyban. Aztán volt az, amikor hazamentem, és észrevettem, hogy kizártam magam. Próbáltam felkelteni Vernet, dübörögtem az ajtón, de annyit ivott, hogy nem sikerült. A szomszédok kihívták a rendőröket, és megkértem őket, hogy törjék be az ajtót. De aztán azt kérték, hozzam ki Vernet, hogy bebizonyítsam, tényleg az én házamról van szó. Amikor megtaláltam, arccal a párnában feküdt és szorongatta. Megpróbáltam felkelteni, de lehetetlen volt, úgyhogy megfogtam, és kivittem a rendőröknek, közben meg végig fogta a párnát. Az arcába világítottak, és Verne annyit motyogott: „Mi folyik itt?”. Az egyik rendőrtiszt elkezdett nevetni, de a másik mondta neki, hogy hagyja abba. Nagyon kínos volt” – mesélte Gallen.

A szerelemből gyorsan rövid házasság lett, amit Troyer azért bontott fel, mert egy realityben csak akkor kaphatott jó szerepet, ha nőtlen. Közben kezeltette az alkoholproblémáit is.

Genevieve Gallen a válás után nem kapott a színész vagyonából, azt mondja, azóta alig keres pénzt, mert a modellkarrierje is megrekedt. Verne Troyer az angol Celebrity Big Brother legújabb részében fog szerepelni, és volt felesége mindenkit a támogatására szólít fel, mert a rövid és néha kínos kapcsolat ellenére nagyon jó szívvel gondol vissza a férfira.