horoszkóp

Liza Minnelli helyett Bonnie Tyler jön

2004.07.09. 18:40
Noha csütörtökön még úgy tudtuk, hogy a gyér érdeklődés ellenére is megtartják Liza Minnelli jótékonysági koncertjét, mára kiderült: az énekesnő lemondta a fellépést, s helyette Bonnie Tyler mondhatja majd szombat este a Kisstadion színpadán: "Jó estét Budapest!"
Csütörtökön a Minnelli produkció néhány közreműködője - a show technikai személyzete és más közreműködők - már Budapesten tartózkodtak, és a színpadot is elkezdték felépíteni, áll a koncertet szervező Movies and Fashion Kft. közleményében. A művésznő eredeti programjában egy dunai hajókázás, valamint koncert előtti sajtótájékoztató is szerepelt. Először a kiegészítő programokról derült ki, hogy elmaradnak, pénteken viszont az énekesnő a februárban egyszer már elhalasztott koncertet is lemondta.

A megváltott jegyek érvényesek

Bonnie Tyler
Az eredetileg a "New York, New York, Budapest" címet viselő koncertre kiadott jegyek árai 10 ezer forinttól egészen 35 ezer forintig terjednek. A Ticket Express jegyiroda munkatársa érdeklődésünkre elmondta, a megváltott jegyek érvényesek a Bonnie Tyler koncertre is, új jegyekre viszont már csak a helyszínen lehet szert tenni. Aki csak a New York, New Yorkra volt kíváncsi, viszont az Holding out for a hero-t nem kívánja élőben meghallgatni, a helyszínen visszaválthatja a jegyeket. A koncert hivatalos weboldala még péntekre sem készült el teljesen, így nem olvasható rajta az esemény fővédnöke, Kovács László külügyminiszter köszöntője, és az sem derül ki, hogy elmarad a koncert.

Haknikirálynő

Liza Minnelli
A hetvenes években az It's a Heartache és a Total Eclipse of the Heart című slágerekkel híressé vált, rekedtes hangú Bonnie Tyler június eleje óta ad koncerteket szerte Európában. Fellép egy oportói és egy düsseldorfi céges rendezvényen, egy német sörfesztiválon és a kazahsztáni Almatyban is. Hivatalos weboldalán olvasható koncertmenetrendje szerint az 51 éves énekesnő egészen decemberig el van látva megbízásokkal.

Liza Minnelli a Kabaré című filmben nyújtott emlékezetes alakításáért 1972-ben Oscar-díjat kapott. Vincente Minnelli és Judy Garland leánya pályafutása során több elismerésben részesült: háromszor érdemelte ki a Tony- és az Arany Glóbusz-díjat, az Oscar-szobrocska mellett 1972-ben átvehette az Emmy-díjat és a Brit Filmakadémia díját is. Egyelőre nem tudni, a színésznő miért mondta le pesti fellépését.