horoszkóp

Kylie Minogue rövid hajjal tér vissza

2006.04.13. 14:03
Kylie Minogue-ról új képeket tettek közzé honlapján. Ezeken már pár hónappal a kemoterápia befejezése után látható rövid hajjal. A stílusváltást a kényszer szülte, de Kylienak még ez is jól áll.
#alt#
Minogue

Az új képeket Olivier Martinez, Kylie barátja készítette róla. A képekhez mellékelt szövegben az olvasható, hogy az olaszországi Portofinóban készültek, ahol az énekesnő Dolce és Gabbana divattervezők vendégeként töltötte a hétvégét. A képek azt illusztrálják, hogy Kylie Minogue már egyre jobban érzi magát, és így üdvözli rajongóit.

Mióta mellrákkal diagnosztizálták, és megkezdte a kezelést, csak Párizsban készültek róla paparazzi-felvételek, mindegyiken kendő vagy kalap volt a fején. Az új képeken Minogue nyugodtnak, és boldognak tűnik.

Szóvivője elmondta, hogy az ausztrál énekesnő alig várja, hogy visszatérhessen a színpadra, és ott szeretné folytatni, ahol abbahagyta a "Showgirl" turnéját. A hírek szerint már fel is kérték, hogy a 2007-es Glastonbury fesztiválon vegyen részt. De PSP-tulajdonos rajongói addig is élvezhetik Kylie művészetét akár utazás közben is, mert nemrég turnéfelvételeit Playsation-kompatibilis formátumban is kiadták.