horoszkóp

Kylie Minogue neccharisnyát árul

2004.11.05. 09:51
Az ausztrál származású énekesnő a legmenőbb londoni divattervezőket is felizgatta neccharisnyáival és harisnyatartóival.
Egy London belvárosában tartott divatbemutatón a közönség megismerhette Minogue legújabb, szexi fehérneműit. Kylie előző, Love Kylie fantázianevű kollekciója - melynek libidónövelő modelljei Kylie legutóbbi albumairól kapták nevüket: Diva, Vamp és Fever - óriási üzleti siker volt, ezen felbátorodva a 2005-ös tavaszi-nyári idényre LK legs nevű harisnyakollekciót dobott piacra. Hogy mit jelenthet az LK? Nem tudjuk.

Izgató lehet

Hahaha

Az új kollekció harisnyatartókkal, átlátszó bugyikkal, dögös neccharisnyákkal csábít.

Az énekesnő a divatbemutatón egyszerű viseletben jelent meg: stretchfarmerban, fekete topban és magassarkúban. Saját divatbemutatóját egyik barátja, William Baker mellett ülve nézte végig. A kifutó széléhez közel ülve vezényelte le, hogy a bemutató után hova üljenek a nála három fejjel magasabb modellek.

"Az LK legs tervezésekor minden nőre gondoltunk. A szexi titkárnőimage-től kezdve a pin-up girl kinézetig bármilyen szexuális fenevaddá átalakulhat az, aki magára ölti kollekcióm darabjait" - nyilatkozta a harminchat éves Kylie Minogue. Az énekesnő amúgy még ebben a hónapban kiad egy best of lemezt, és márciusban kezdi brit turnéját.