horoszkóp

Kylie Minogue újra facér

2007.02.03. 17:37
Szakított Kylie Minogue és Olivier Martinez. Ezúttal tényleg, hiszen a hírt ők maguk jelentették be. Az énekesnő karácsonykor egy hónap türelmi időt adott a francia színésznek, de hiába.

Kylie Minogue és pasija, Olivier Martinez négy év után eldöntötték, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. A bejelentés igazolja azt a pletykát, hogy 38 éves popsztár és a 41 éves francia színész már jó ideje nem alkotnak egy párt.

#alt#
Minogue

Szomorkodnak, de barátok maradnak

Közleményükből kiderül, hogy a döntés mindkettőjüket elszomorította, de mint mondták, az közös elhatározásból született, és a továbbiakban is meg szeretnék őrizni a köztük lévő jó viszonyt.

Türelmi idő a hűtlen Oliviernek

Karácsonykor még úgy tűnt, sikerül rendezni a köztük lévő nézeteltéréseket. Az énekesnő akkor még szemet hunyt a kínos eset fölött, miszerint Martinezt egy modellel, Sarai Givatival hozták összefüggésbe a sajtóhírek.

Két hónap mosolyszünet után az ausztrál énekesnő karácsony előtt Párizsba repült, hogy találkozzon Martinezzel.

Kylie és a káposzta

"Kylie tudni akarta, Oliviernek még mindig fontos-e a kapcsolatuk" - mondta akkor az énekesnő egyik barátja a Sunday Mirrornak. "Nagyon sok mindenen mentek keresztül az elmúlt néhány évben és óriási szeretettel voltak egymás iránt. Most, miután Kylie a szemébe nézett, boldogan ad neki még egy esélyt."

Alig több, mint egy hónap kellett hozzá, hogy kiderüljön, másutt is igaz a közhely: csak a káposzta jó felmelegítve.