Helen Mirren lett a legszexibb celebnagyi

2007.01.30. 13:42
A 61 éves színésznő kapott pár díjat színészi teljesítményéért is, most pedig külsejével tarolt. Mindkettővel maximálisan egyetértünk.
Helen Mirren valóban gyönyörű

Helen Mirrent szavazták meg a Lovefilm.com olvasói a legszexibb 50 feletti színésznőnek - írja a Digitalspy. A 61 éves színésznőt azért szakmailag is elismerik: ő az idei Oscar egyik várományosa The Queen című filmjéért, hétfőn este pedig a Screen Actors Guild, a moziszínészek szakmai szövetsége választotta idei díjazottjának. Az utóbbi eseményen készült fotókat elnézve a Velvet a szexinagyi-díjjal is mindenképp egyetért: a jelek szerint Mirren az a típus, akinek vagy kiváló - és a megfelelő határnál megállni képes - plasztikai sebésze van, vagy valóban szépen öregszik.

A szexi 50-felettiek listáján Mirrent a 72 éves Sophia Loren követi, harmadik helyen pedig Meryl Streep áll, aki szintén versenyben van az Oscarért. Szintén Oscar-jelölt a szexi nagyik közt negyedik helyen végzett 72 éves Judy Dench-et.

A vén kecskék, akiket megnyalnának

Az oldal az 50-en felüli férfiszínészek közül is választott szexikont: mily meglepő, hogy az első helyen a 69 éves Jack Nicholson végzett, aki az életben is hozza a Salemi Boszorkányokban ráragadt imidzsét, a második Sean Connery, akinek kifejezetten jót tesz az öregedés, a 70 éves Robert Redford pedig a harmadik lett, bár ő mintha kicsit túlszabatta volna magát pár éve.