horoszkóp

Fenékcunami a Miss Balaton jubileumi elődöntőjén

2008.07.15. 13:00
Kapcsolódó cikkek (1)
Szombaton kiválasztották az idei Miss Balaton döntőseit. Összesen tizenhat 25 év alatti és tíz 26 és 35 év közötti hölgy vehet majd részt a döntőn augusztus 8-án. Beszámoló a magyar szépség-élsportolók összecsapásáról, ahol a szilikonok és a fürdőbugyikák minden eddiginél jobban feszülnek. A képes galéria (16+) megtekintése kötelező!

2008-ban több, mint háromszázan jelentkeztek a Miss Balaton szépségversenyre, akik közül a zsűri július 12-én kiválasztotta a 16+10 döntőst. Az elődöntőt sikeresen abszolváló jelentkezők augusztus 8-én mérhetik majd össze erejüket a siófoki Szabadtéri Színpadon. A szépségverseny egyébként a tavalyi év során tulajdonost és versenyigazgatót is cserélt. Az eltelt tíz év alatt Modróczky Timi „gyermeke”, a rendezvény jócskán felcseperedett, így szabadon engedte, hogy ezúttal egy igazi babának adhasson életet. A versenyigazgatói pozíciót a 2005-ben és 2006-ban döntős Bódogh Edina vette át, aki rögtön széles mosollyal fogadott egy eléggé átlátszó fehér sortban, szakszerűen kiemelve tökéletes fenekének vonalait.

Nézze meg képeinket!

Lassan a szépségversenyzés műfaját is sportággá lehet minősíteni, hiszen egyre többen igyekszenek egy jó felkészülést meglovagolva végigküzdeni egy-két szezont minél több versenyen is elindulva. A Miss Balatonon az is hagyomány, hogy a korábbi indulók, döntősök újra eljönnek versenyzőként vagy csak a háttérből megnézve a lányokat, ahogy azt a korábban dobogós, most épp a Miss Earth címet birtokló Polgár Krisztina is tette. A döntősök listáján szerepel a szintén a Miss World és a Miss Universe összevont magyarországi döntőjéről ismerős Tepedelen Tímea Tülay, Kárnyáczki Laura és Gégény Nikoletta nevei is. A mezőnyt tovább erősíti Papp Lili, a Miss Alpok Adria idei hazai nyertese, valamint Kanyár Edina, aki Veszprém Szépe és a Zala Szépe címmel rendelkező Németh Ivett is. Döntősként küzd a Szexi vagy nem? című műsor győztese is, a paksi Prancz Petra. Strasszer Anettet, illetve Racsits Katalint pedig ismerjük már korábbi Miss Balaton versenyekről. Katus Attila barátnőjének Lerch Ottíliának ugyan ez az első versenye, de ő is bejutott az első tizenhat közé. Úgy tűnik, nem hiába drukkolt neki Hargitai Bea.

Klikk!

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Miss Balatont, ezért a verseny szervezői a kicsit idősebb korosztályra is gondoltak. Ebben az évben ugyanis a normál mezőny felső korhatáránál, vagyis 25 évnél egy tízessel idősebb hölgyek is indulhattak. A Plusz mezőnyből összesen 10 jelentkező jutott be a döntőbe. A versenyen olyan egy-két-három gyerekes anyukák jelentek meg, akik kifejezetten hasizomban és bőrfeszességben körözték le a tizennyolcéves tiniket. Ahogy Vanicsek Péter, a rendezvény fotóművésze is fogalmazott: „míg a normál mezőnyben csak megmutatod, amit kaptál, addig 25 év felett már a teljesítményt is lehet értékelni”. A hirtelen adódott lehetőséget állítólag több 36 éves hölgy is megpróbálta kihasználni, őket azonban a szervezők azonnal kirostálták.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft