horoszkóp

Miss USA megtapsolta magát, miután elesett

2008.07.14. 16:55
Kapcsolódók (1)
Átok ül az amerikai szépségkirálynőkön: Miss USA, Crystle Stewart ugyanolyan nagyot zakózott a Miss Universe gáláján, mint a tavalyi amerikai szépség, Rachel Smith. De ő legalább megtapsolta saját magát. Miss Ghána tíz évvel ezelőtt a lépcsőről bukdácsolt le.

Nemcsak a modelleknek csúszós néha a kifutó, hanem a szépségkirálynő-jelölteknek is. A tegnap hajnalban Vietnámban megrendezett Miss Universe-döntőn Miss USA, Crystle Stewart csúszott el magas sarkú cipőjében és szűk estélyijében tipegve. A fiataloknak szóló önfejlesztő könyvet író szépség azonban láthatóan nem szívbajos: az esés után gyorsan felpattant, megtapsolta magát, majd tovább pózolt a színpadon.

Az amerikai királynőkön úgy tűnik, átok ül: a Miss Universe tavalyi mexikóvárosi döntőjén ugyanis Crystle Stewart elődje, Rachel Smith is fenékre esett az estélyi ruhás felvonulás során.

Francis Baafour Awuah, vagyis Ghána 1998-as szépségkirálynője pedig még rosszabbul járt: a jogásznak tanuló szépség, egy lépcsőről esett hatalmasat a Miss World gáláján, ráadásul még ruhájának az ujja is leszakadt.

A leglátványosabb zakózásokat viszont kétségkívül a divatbemutatókon lehet látni. Ezen a videón a legröhejesebbeken kívül azt is megnézheti, hogyan boncolgatják a problémát a hozzáértők, akik a balesetekért a gyakran csúszós kifutók mellett a hordhatatlan, extrém magas sarkú lábbeliket teszik felelőssé.