A 26 éves Crystle Stewartot választották az Egyesült Államok legújabb szépségkirálynőjének. A Texas állam színeiben induló lány Miss New Jerseyt és Miss Mississippit előzte meg a döntőben. Miss Alaska USA pedig a legfotogénebb lány különdíját nyerte meg az 57. Miss USA választáson.

Crytle Stewart ötven lányt megelőzve kapta meg pénteken a legszebb egyesült államokbeli lánynak járó koronát a hosszúnevű, Las Vegas-i Planet Hollywood Resort and Casino Theatre for the Performing Artsban. Stewart mellett dobogós helyezést ért el még Leah Laviano, Miss Mississippi és Tiffany Andrade, Miss New Jersey.

Stewart, amikor nem modellkedik, egy partiszervező céget üzemeltet, illetve motivációs beszédeket tart. A célja viszont, hogy a filantrópiának szentelhesse az életét, vagyis nagyjából a jótékonykodásnak – tudtuk meg a Showbuzztól.

Crytle Stewart

A versenyzőket három kategóriában pontozták. Számított a fürdőruhás felvonulás, a nagyestélyis kör, valamint a versenyzőkkel készített interjúk.

A versenyen még kitüntették Miss Alaska USA-t, Courtney Erin Carrollt, akit az internetes szavazók az Egyesült Államok legfotogénebb lányának választottak.

Az esemény zsűrijében olyan celebek foglaltak helyet, mint Heather Mills modell, Rob Schneider színész, Amanda Beard olimpiai aranyérmes úszó és Christian Siriano, a Bravo divat-realityjének a győztese.

Stewart júliusban majd a Miss Universe címért fog megmérkőzni Vietnámban.