Az ötödik elem fõszereplõnõjére a kutya sem kíváncsi, mióta megszületett kislánya, de most valamilyen rejtélyes okból készült róla egy bimbóvillantós fotósorozat. Jovovich, aki még mindig a L'Oréal arca, hamarosan visszatér a mozivászonra, és nem csak egy film kedvéért.

A közéletből és a mozivászonról is eltűnt egy időre Milla Jovovich, aki az elmúlt másfél évben leginkább kislányával volt elfoglalva, semmint a vetkőzéssel. A 33 éves színésznőnek kicsit több mint 1 éve született meg kislánya, Ever Gabo Anderson. Azóta nagyjából semmit sem hallani felőle, pedig még filmet is forgatott, most pedig vetkőzött is. Habár a szülés alatt rendesen meghízott, mostanra a képek tanúsága szerint minden fölösleget leadott, így akár még Halle Berryvel is felvehetné a versenyt.

Már régen vetkőzött

Kikk!

Korábban is volt már szerencsénk a csinos színésznő közelebbi szemügyre vételéhez, például, az 1997-es Az ötödik elem című alkotásban, ahol a film végén Bruce Willisszel szerelmeskedett. Legutóbb 2007 augusztusában vetkőzött, akkor a Clothes Off Our Back nevű nonprofit szervezet kedvéért, mely híres emberek ruháit értékesítve tesz szert arra a bevételre, amelyből gyermeksegélyező alapítványokat támogat.

A modell többnyire a kislányáról áradozott, amikor az Interview magazin újságírója kérdezgette az éteren át. Jovovich elárulta, hogy Ever Gabo Anderson egy csodálatos gyermek, na de mi mást is mondhatna egy édesanya a saját gyermekéről. Természetesen az akcióhősnői szerepeit sem hagyhatta szó nélkül, így az is kiderült, hogy valószínűleg minden néző nevetve jönne ki egy Resident Evil forgatásról, miután szembesült a kellékekkel és a sminkekkel.

A 33 éves Jovovich, aki még nem szánta rá magát harmadik esküvőjére, egy augusztusban debütáló thrillerben is szerepel, ami a The Perfect Gateway címet kapta, és többnyire ismeretlen színészek játszanak benne. De persze így van ez, ha az ember elmegy szülni - örülhet, ha megmarad az állása. Ugyancsak főszerepet játszik majd a The 4th Kind címmel ellátott - meglepően - thriller kategóriájú remekműben is.

Milica Natasa Jovovic

Milla Jovovich egyébként orosz és szerb-montenegrói ősökkel bír, egészen ötéves koráig Oroszországban élt a családjával. Politikai okokból kifolyólag azonban el kellett hagyniuk az országot, és Londonba költöztek. Jovovich 9 évesen kezdte el színészi, 11 évesen pedig modellpályafutását. Később számtalan olyan újság címlapján jelent meg, mint a Vogue, a Cosmopolitan vagy a The Face.

A színésznőként is dolgozó asszony egyébként igen jó keresetet mondhat magáének: 2004-ben a Forbes magazin listáján ő lett a leggazdagabb szupermodell, aki mintegy 10,5 millió dollárt, vagyis 2,6 milliárd forintot birtokolt. Színészi karrierjét tekintve az igazi áttörést Az ötödik elem című Luc Besson film hozta meg neki, akihez később hozzá is ment. Persze nem hagyhatjuk ki a felsorolásból a Resident Evil-trilógiát sem, aminek talán még negyedik része is lesz.

Jovoich az énekléssel és a divattervezéssel is komolyan foglalkozik. Az asszony, aki két házasságot is letudott már - Shawn Andrews, Luc Besson - jelenleg még jegyben jár gyermeke apjával,Paul William Scott Anderson rendezővel.

Forrás: Wikipedia, Internet Movie Database