horoszkóp

VV Ágica és Nagy Ő Anikó együtt keres pasit

-b-
2006.08.03. 11:14
A két szőke harmincéves ráébredt: problémájuk közös, mindkettejüket beskatulyázzák a férfiak. Az nem derült ki, hogy mit tesznek majd ez ellen.

Molnár Anikó és Ágica egy cipőben járnak: egyik volt villalakó sem talál magának pasit. A Blikk egy asztalhoz ültette a két szőke lányt, akik korábban nem találkoztak, most azonban villámcsapásként érte őket a felismerés: sorsuk közös. A lap által csak "gyönyörű kebelbarátokként" aposztrofált, és félmeztelen fotókkal illusztrált harmincévesek elmondják: hiába szerepeltek számtalan férfimagazin címlapján, az igazi szerelmet továbbra is hiába keresik, mert a pasik tartanak tőlük.

Lelkesen fogy

Klikk a képre!

Anikó szerint róla gyakran azt gondolják a férfiak, hogy anyagias, vagy hogy férfifaló, és nem adnak neki lehetőséget arra, hogy az ellenkezőjét bizonyítsa. Az egykori Nagy Ő mostanában azon dolgozik, hogy formába hozza magát. Miután az elmúlt évek során tizenhárom kilót hízott, az elmúlt napokban egy zsírégető módszerrel már négy kilót adott le, írja blogján.

Nemrég a Blikknek arról beszélt, sokan udvarolnak neki, de most senki sem fogja meg igazán. Hozzátette, egy időben azon görcsölt, hogy megállapodjon végre és gyereke szülessen. Most azonban nem gondol erre olyan görcsösen.

Úgy tűnik, nemcsak Anikót, Ágicát is markába kaparintotta a kapuzárási pánik: a harmincadik évét taposó ex-villalakó az elmúlt hónapokban egy fotózásra edzett, hogy alakja tökéletes legyen. Ő is amiatt szomorkodott a lapnak, hogy nem talál megfelelő pasit, mivel általában beskatulyázzák. Mint mondta, itthon nem dicsőséges dolog valóságshowban szerepelni, pedig azóta már számos dolgot elért. Hogy pontosan mit, azt nem részletezte.