Molnár Anikó harmadszor is levetkőzött a Playboyban

2008.01.25. 08:23
Molnár Anikó azután, hogy nagyjából kétszeresére növeltette a mellméretét, harmadszor is igent mondott a Playboy felkérésének, és levetkőzött. Az új mellei akkorák, hogy azok már mozgásszervi megbetegedéseket is okozhatnak. Molnár nem bán semmit, mindig azt teszi, amit szeretne. Korábban orvos akart lenni, de végül a modellkedést választotta. Most szíve szerint kecskepásztor lenne.

Az egykor a Való Világ című valóságshow-ban feltűnt Molnár Anikó harmadszor is levetkőzött a Playboynak, amivel egy hazai csúcsot is megdöntött. Ő az első magyar nő, aki háromszor pózolt már meztelenül az újság címlapján.

Friss mellműtétének köszönhetően valószínűleg a két fotózás közötti legnagyobb mellnövekedés díjáért is sikeresen szállna harcba Molnár Anikó. Eddig 270 köbcentis szilikonbetétét 500 köbcentisre cserélte. Ezek Zalatnay Cini után a legnagyobb mellek, amiket a magyar Playboyban megcsodálhatunk.

Nincsenek nagy céljai

Molnár Anikót az Esti Frizbi forgatásán kérdeztük többek között arról, mik a tervei az életével. „Nagyon sok mindent terveztem már az életemben, és azokról beszéltem is, mert, ha kérdeznek, akkor azokra általában válaszolok is. Talán az volt a problémám, hogy mindig válaszoltam, és elmondtam azt is, amikor szarban voltam. Vállaltam a szar periódusaimat is, amikor nem volt pénzem, amikor lelki beteg voltam, amikor szakítás után voltam. Mindent vállaltam. Most eljutottam arra a szintre, hogy egyszerűen csak élem a mindennapjaimat, és az a célom, hogy este úgy feküdjek le aludni, hogy azt mondhassam: „ez a nap is nagyon jó volt”. Hosszútávon nem tervezek” – mondta el a Való Világon kívül a Nagy Ő című műsorból is ismert Molnár.

A rövidtávú tervekről megtudtunk annyit, hogy Anikó márciusban kimegy egy hétvégére Londonba, hogy körülnézzen, ott, hogyan lehetne élni. Nincsenek nagy vágyai, vissz szeretne húzódni, ezért a recepciós munkáktól kezdve a felszolgálásig bármit szívesen vállalna.

Nem akar médiasztár lenni, vagy világhírű. Szerinte abba bele is rokkanna, ha még többen ismernék, mint most.

Eddig nem bánt meg semmit

Londonba azért megy, mert kezd elege lenni abból a felhajtásból, ami körülötte van. Persze nem mindenből, csak abból, hogy mindig különösen figyelnie kell magára, mert mindenki számon kér rajta mindent.

„Én például évek óta nem járok el szórakozni, mert tudom, hogy ha elmegyek, akkor csak ülök egy asztalnál, és próbálok viselkedni. Nem tudnék önfeledten mulatni, vagy táncolni, mert attól félnék, hogy másnap, vagy harmadnap egy magazin címoldalán látom magam. Ebből a szempontból zavar, hogy azt látom, az emberek állandóan tetőtől talpig mustrálnak” – mondta el Molnár Anikó, aki szerint az állandó figyelmet nem fokozzák az olyan dolgok, mint a saját mellműtétünk felvetetése egy tévéstábbal.

„Ezeket én anélkül is megtenném, megcsinálnám, hogy nem vagyok a Való Világos Anikó. Azért csinálom ezeket, mert örömmel csinálom, és az erkölcsi határaimon belül vannak” – mesélte Molnár Anikó, aki nem bánt meg semmit, amit eddig tett.

„Mindenből tanul az ember, semmit nem bántam meg. Az erotikus műsoromat sem bántam meg, én nem bánok semmit. Harminckét éves vagyok, és annyit tapasztaltam már az életben, annyit láttam már, amit tényleg az emberek zöme egy egész élet alatt nem tapasztal meg. Nekem már nincs olyan, amire olyan, hú de nagyon kíváncsi lennék. Tudom, milyen ismertnek lenni, ismertnek szegénynek lenni, azt is tudom, milyen ismertként jól élni” – meséli Molnár Anikó, aki azért valamennyire bánja is, hogy mostanra rengeteg dologból kiábrándult.

Orvos szeretett volna lenni

Az ismertségről is megvan mára a véleménye: „Kívülről szépnek tűnik, de igazából egy díszdobozba csomagolt kutyaszar”. Szerinte az emberek azt gondolják, ha valaki ismer, akkor ahhoz azonnal elkezd dőlni a lé, pedig nem így van. „A mellműtétemről millió egy félreértés van, például azt hiszik, hogy én ezért milliókat kaszáltam, hogy az RTL Klubtól pénzt kaptam. Én ezt teljesen ingyen csináltam, és ezt nem hiszik el, azt gondolják, hogy hazudok, pedig egyáltalán nem hazudok” – mondja Molnár, aki persze azt sem szégyellné, ha fizettek volna neki. Korábban fiújával erotikus műsorokat adtak elő, amik után állítólag egy pornófilm is előkerült, amiben a férfival látható. Molnár azt mondja, nincs ilyen, de „Ha készült volna rólam pornófelvétel azt is elmondanám, hogy „igen emlékszem, hogy egyszer csináltunk egy ilyet, kurva nagy ciki, hogy kiderült, meg, hogy kint van a piacon, de mit tudok tenni”. Felvállalnám, abszolút soha semmi olyat nem tettem, amit szégyellnék”.

Molnár Anikó korábbi tervei szerint orvos akart lenni. Ebben a pornófilmes, erotikus műsoros időszakban úgy gondoltuk, erről is érdemes megkérdezni: „Készülni nem készültem orvosnak soha, csak szerettem volna az lenni nyolcéves koromtól egészen tizenhat éves koromig, amikor gimi második osztályban rájöttem, hogy fel kell adnom ezt a dolgot. Egyrészt a család anyagi helyzete nem engedte meg, hogy én egyetemre menjek, másrészt én is hibás voltam benne, mert akkor kezdtem modellkedni. Akkor megszédített az a világ, meg, ha továbbtanulok, az még hét év, anyagilag sem tehetjük meg, meg egyáltalán. Úgyhogy inkább ezt az utat választottam” – tudtuk meg Molnár Anikótól, hogy miért állt el az orvosi pályától.