horoszkóp

Molnár Anikó sajnálja, hogy nem tud pénzért szexelni

2008.03.03. 12:20
Molnár Anikó nyaralni készül. Barátnőjével egymillió forintot kell összeszednie, hogy megvalósuljon a Karib-tengeri út. Bochkor Gábor és Klausmann Viktor exe saját testét azonban nem bocsátja áruba. Bugyijait viszont igen.

Molnár Anikó mosatlan bugyija a legnépszerűbb eddig azon az "árverésen", amelyet az egykori Nagy Ő tart a személyes holmijaiból, hogy egy hónap alatt összegyűjtse a hőn áhított Karib-tengeri utazás árát. Molnár Anikó nemrég jelentette be, hogy fogadást kötött legjobb barátnőjével, hogy egy hónap alatt megszerzik az utazáshoz szükséges egymillió forintot. Ezért pedig bármit megtesz. Na jó, szinte bármit.

Szexuális ajánlatok

Molnár Anikó e-mailcímén legtöbben a fehérneműi iránt érdeklődnek, de persze konkrét ajánlatokat is kapott. "Ha lazább erkölcsű lennék, már annyi pénzt összegyűjthettem volna, hogy a barátnőmet és az egész családomat elvihetném egy Föld körüli útra" - mondta Molnár Anikó a Blikknek, majd hozzátette, kicsit sajnálja, hogy nem hajlandó pénzért szeretkezni.

Nézze meg képeinket!

Molnár Anikó egyébként nemrég egy internetes erotikus valóságshow társműsorvezetője lett, és azt is megtudtuk, hogy egy erotikus beszélgetőshow háziasszonyaként is hamarosan feltűnik.