horoszkóp

Molnár Anikót poénból az Audi-gyárba küldték

2008.11.12. 08:45
Kapcsolódó cikkek (1)
Molnár Anikó a Tabu Tv vendége volt, amikor a műsorba betelefonált egy férfi, aki az Audi marketingesének adta ki magát, és felajánlott Molnárnak egy autót, ha a Való Világ egykori szereplője magának összerakja az autót, ezzel segítve a munkaerő-toborzást. Molnár nem dőlt be teljesen a viccnek, de azért látszott rajta a bizonytalanság.

Molnár Anikór a Tabu Tv-ben beszélt magánéleti terveiről éppen, amikor egy betelefonáló galád módon rászedte szegényt. Molnár éppen olyanokat mondott, amikor a férfiügyeiről kérdezték, hogy „öreg vagyok már ahhoz, hogy higgyek a mesékben”, meg, hogy az örök szerelmet nem biztos, hogy egy szórakozóhelyen találja meg az ember, hanem elképzelhető, hogy egy benzinkúton, vagy bevásárlóközpontban, amikor a Mayer Leonárd néven bemutatkozó férfi betelefonált.

A férfi azt mondta, az Audi egyik marketingese, és felajánlott Molnárnak egy Audi TT típusú autót. „Félig-meddig magán jellegű ajándék, mert nekem nagyon tetszik Anikó” – mondta. Az volt viszont a bökkenő, hogy az aktuális gazdasági helyzetre hivatkozva a férfi állítása szerint leállt az Audi Y gyártósora, ezért nincs, aki összeszerelhetné a kocsit, mert még a munkásoknak is felmondtak.

Klikk!

„A betanítást én szívesen megteszem” – mondta a Mayerként bemutatkozó férfi, aki szerint mindössze három hét elég ahhoz, hogy Molnár az autók összeszereléséhez szükséges tudásmennyiséggel gazdagodjon. A férfi szerint az Audi a későbbiekben a válság csökkenésekor Molnár szerelését reklámcélokra használná, ezzel toboroznák az új munkaerőt.

Ezután még felmerült az is, hogy Molnár esetleg félmeztelenül tegye meg a szükséges csavarkulcs-mozdulatokat.

A hitetlenkedés végig érezhető Molnáron, de nem lehet azt mondani, hogy ne játszana a gondolattal, hogy valódi hívást kapott az Audi-gyárból. A videót itt nézhetik meg, különösen jópofa momentum, amikor Keleti Györgyi odasúgja Molnárnak, hogy fehér kocsit válasszon majd, az most divatos.