horoszkóp

Herczeg Zoltán: Anikónak az agyát kellett volna plasztikáztatni!

2008.10.01. 09:55
Molnár Anikónak tegnap beszóltak a TV2 legújabb, 10! című műsorában. Nacsa szerint például Anikó olyan, mint egy úszónő, de bármelyik olimpián megbukna dopping miatt. Anikó keményen visszaszólt: "Nézz tükörbe, Nacsa!"

Molnár Anikóhoz is eljutottak a hírek, hogy a TV2 tegnap debütált műsorában, a 10!-ben, milyen megjegyzéseket tett rá külseje és plasztikai műtétjei miatt Nacsa Olivér, Herczeg Zoltán és Kovács Áron. Mivel az egykori Nagy Ő személyesen is ismeri mind a három férfit, egyáltalán nem azt várta tőlük, hogy porig fogják alázni a képernyőn.

Nacsa Olivér száját például "Anikó olyan, mint egy úszónő, bármelyik olimpián megbukott volna dopping miatt" megjegyzés hagyta el. Herczeg Zoltán bátrabb volt, szerinte Molnárnak az agyát kellett volna plasztikáztatni. Kovács Áron pedig burkoltan utalást tett a lány úszógumijára is: "Anikónak nem csak a mellében van szilikon, hanem a derekában is".

Nacsa, Kovács, Herczeg

Molnár Anikó szerint a megjegyzések szánalmasak és primitívek, elkeseredni nincsen oka, csak szánakozni azokon, akik ezt megtették. Többek között azt is kifejtette, hogy a TV2 ezzel a saját fészkébe piszkított, mert innentől kezdve ő ugyan nem fog szerepelni a csatorna egyetlen műsorában sem. "Egyébként ronda dolog volt részükről, hogy most aláznak meg, amikor pánikbetegséggel küzdök, hiába szeretnék edzésre menni például, van úgy, hogy négy-öt napig nem merek kimozdulni a lakásból. Ez undorító volt!" Bár Molnár úgy véli, hogy még az se mondjon véleményt, aki tökéletes, Nacsának üzeni, hogy nézzen a tükörbe, hiszen ő sem az a kockahasú férfi.

A műsor producere a Napi Ásznak elmondta, hogy senkit nem szeretnének megbántani, hiszen alapvetően csak őszintén, pimaszul és pikírten szeretnék bemutatni a listás sztárokat. A kommentárok nagy része pedig olyan, hogy aki kellő öniróniával rendelkezik, akár magáról is elmondaná.