Erdélyi Mónika lefújta esküvőjét

2007.04.30. 11:18
Erdélyi Mónika most már egyértelműen állítja: nem lesz esküvő. Sem most tavasszal, sem nyáron, de még ősszel és télen sem. Nem a tévéműsor és nem is az építkezés miatt.

Hónapok óta folyt a huzavona, hogy vajon a kibeszélőshow-ból ismert Erdélyi Mónika és barátja, Mukli Gyula egybekelnek-e.

Az időhiány miatt

Mónika három éve él együtt a zenésszel, aki másfél éve kérte meg a kezét, és míg egy éve folyamatosan az esküvőről hallunk, Mónika most a Színes Bulvár Lapnak egyértelműen kijelentette: nem lesz esküvő. Nem azért, mert szakítottak, hanem mert egyszerűen nincs rá idejük úgy megszervezni a ceremóniát úgy, ahogy ők szeretnék.

Nem a tánc és nem a ház

Mónika a lapnak cáfolta, amit korábban állított, azaz hogy a Szombat esti láz miatt halasztották volna el a nagy napot, sokkal inkább arról van szó, hogy elment a kedvük a sok szervezkedéstől. Korábban Mónika a Velvetnek azt mondta, olyannyira komolyan veszi a táncpróbákat, hogy még a tavaszra tervezett esküvőt is elhalasztotta. A műsorvezető akkor azzal indokolta döntését, hogy minden idejét leköti az RTL Klub táncos revűshowja, és egyébként sem sietnek sehova. Aktuális bejelentésével egyébként most az az állítás is megdőlt, hogy az épülő közös álomház miatt csúszna az egybekelés dátuma.

Leánygyermeket szeretne

Mónika most egyébként sokkal inkább a házasságon kívüli terhesség gondolatával foglalkozik: nagyon szeretne egy babát, és ahogy a lapnak elmondta, nagyon boldog lenne, ha egy kislánnyal örvendeztetné meg a sors.