A műsorvezető "hatalmas és csodálatos" gyermeknek adott életet csütörtökön reggel. Olívia Johanna a farfekvés okozta komplikációk miatt császármetszéssel jött a világra, anya és lánya egyaránt jól vannak.

Csütörtökön reggel megszületett Erdélyi Mónika kislánya. Mukli Olívia Johanna három kiló hatvanöt dekával és ötvenhét centisen, császármetszéssel jött a világra. A kismama csak december 3-ára volt kiírva, de a baba farfekvéses volt, ezért döntöttek az orvosok a császározás mellett. A hosszas vajúdást követő műtét után másfél óra alatt megszületett a gyermek.

Klikk a képre!

A Blikk információi szerint a szülők már hetekkel ezelőtt megállapodtak három névben, melyekről csak annyit lehetett tudni, hogy nem szokványosak, és a végsőt csak akkor választották ki, mikor megpillantották kislányukat. Az apuka végig a kórházban volt, de a gyermeket először csak a fürdetés után vehette karjaiba. A kis Olíviának erős és nagy hangja van, és az édesanyjával van egy szobában.

A Bors úgy tudja, a komplikáció azért adódott, mert a gyermek nem fordult be a szülőcsatornába, farfekvéssel jött volna a világra. Ennek kockázatát nem vállalták, ezért döntöttek a császármetszés mellett. "Mónikának óriási fájdalmai voltak a műtét miatt, de már túl van a nehezén" - nyilatkozta Mukli Gyula a lapnak. A kismama az éjszaka történtek leírására a "horror" szót használta, de most már fel tud ülni. Ami a legfontosabb: mindketten jól vannak. Mónika szerint kislánya hatalmas és csodálatos gyermek, már a fejét is emelgeti. A lap információi szerint a szülők két név közül nem tudtak választani, ezért lett az újszülött Olívia és Johanna is.