Erdélyi Mónika elhalasztja esküvőjét

2006.04.06. 11:36
Elhalasztja Mukli Gyulával májusra tervezett esküvőjét Erdélyi Mónika. A műsorvezető azzal indokolta döntését, hogy jelenleg minden idejét lekötik a nemsokára kezdődő Szombat Esti Láz című zenés műsor táncpróbái, írja a Színes Bulvár Lap.

Erdélyi Mónika élete megváltozott, amióta napi háromórás táncpróbán is részt kell vennie, április végétől ugyanis játékosként indul a Szombat Esti Láz című műsorban.

A műsor miatt csúszik az esküvő

A komoly fizikai kondíciót igénylő felkészülés miatt az esküvő kitűzött időpontja is veszélybe került. Mint mondta, nem akarja összecsapni az előkészületeket, így egyáltalán nem esett kétségbe, hogy egy-két hónapot késni fog az esküvő. A férjjelölt Mukli Gyula, a Four Fathers zenekar énekese.

Az eseményre az új dátumot még nem tűzték ki, Mónika a lapnak elmondta, akkor házasodnak, amikor már minden készen áll és a műsor sem szól bele az eseménybe. Úgy tervezik egyébként, hogy 120-150 vendég előtt mondják ki a boldogító igent.

Trükkös lánykérés

Mukli Gyula születésnapján kérte meg Erdélyi Mónika kezét, akivel már két éve élnek együtt. A jazz-zenész eredeti, bár erősen demonstratív módot választott minderre: fellépésre hivatkozva távolmaradt az ünnepelt születésnapi bulijáról, majd sms-ben egyeztetve barátaival, lejátszatott egy videokazettát neki a lánykéréssel. A műsorvezetőnő az igent már személyesen mondta ki a férfinak, akitől ekkor kapta meg a briliánssal díszített jegygyűrűt is.

Otthon nem táncolnak, az esküvőn igen

Mónika az izomláz és a húzódások ellenére lelkiismeretesen készül a táncversenyre. Mint mondta, néha a párja is elkíséri az órákra, kipróbálnak közösen egy-két lépést, de otthon nem szoktak gyakorolni, mert nincs rá idejük. Az esküvőn azonban bemutatják majd tánctudásukat, biztosította a lapot a műsorvezető.

Mónika korábban egyébként már volt egyszer férjnél, házasságából Viki nevű lánya született.