Erdélyi Mónika szerint a házasság nem fontos

2004.08.16. 11:07
Az esküvő csak arra jó, hogy az ember bulizzon egyet, és elköltsön egy csomó pénzt - véli a műsorvezető. Ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy neki is legyen még egy.
Unatkozott Dominikán

A legjobb műsorvezetőnőnek titulált médiaszemélyiség nemrég érkezett haza Dominikáról, ahol 16 napot töltött élettársával. Jelenleg a nyaralást piheni ki, egyébként legszívesebben már korábban visszautazott volna. "Messze voltunk, és a tizedik napon már kezdtük azt érezni, hogy jönnénk haza. Egy idő után nekem nem elég, hogy csak úszom a tengerben" - mesélte a Velvetnek Mónika.

Nehéz esetek

Erdélyi Mónika
Fotó: RTLKLUB
Tennivalója lesz bőven, augusztus végétől ugyanis folytatódik a népszerű kibeszélő-show. Azokon a napokon, amikor a forgatások zajlanak - két hétben négyszer - kora reggeltől késő estig elemében kell lennie. Ráadásul nincs sok ideje a felkészülésre, mert a Mónika-show témái állandóan változnak. A tv csatorna előrejelzése szerint elhagyott és barátok által elcsábított pasik és nők, irigy anyák, kiesett Való Világ-szereplők és egyéb, néha szocioriportokba és krimibe illő esetekkel kell megbirkóznia. Ennyi kudarc, ellentét és dráma láttán nem lehet könnyű mosolyogni. Az egyetlen megoldás, hogy valamennyire el kell határolódnia mások magánéleti válságaitól: "Annyira kell távolságot tartani, amennyire a barátjától tart távolságot az ember. Valamennyire azért bele kell folynom a problémákba, mert különben nem tudnék beszélgetni róluk" - vallott a nehéz esetekről Mónika. "A felvétel után viszont viszonylag gyorsan fel kell dolgoznom a hallottakat, mert kezdődik a következő műsor. Az orvos sem halhat bele minden olyan műtétbe, ami nem sikerült."

A műsorvezetőt egyébként nem érték még atrocitások a talk-show miatt. Egyáltalán nem jött zavarba, amikor a negatív visszajelzések kerültek szóba: "Nem szólnak be az utcán, inkább kedvesek az emberek. Biztos vannak, akinek nem tetszik valami, de azok nyugodtan mondjanak, amit akarnak, nem érdekel. Ha tömegesen fordulna elő ilyen, akkor valószínűleg elgondolkodnék, hogy valamit másképp kellene csinálni."

Az esküvő nem fontos

A műsorvezető élettársi kapcsolatban él, de túl van már egy házasságon. Jelenlegi partnerét, Mukli Gyulát - aki a Four Fathers nevű együttes énekese - az egyik műsor felvételén ismerte meg. Mostanában nem tervezik, hogy összeházasodnak, Mónika szerint ugyanis nincs különbség az együttélés e hitelesített formája és az élettársi kapcsolat között, az esküvő szerinte annak fontos, akinek még nem volt benne része. "A legtöbb csaj a fehér, hercegnős ruha miatt csinálja, és pár óra alatt vége is van az egésznek. Egyszer már velem is megtörtént. Jó érzés, hogy mindenki téged ünnepel, de igazából teljesen lényegtelennek tartom." A műsorvezetőnő kijelentésében mindenesetre nem hangzott el az a szó, hogy soha: "Egyelőre nem tervezek esküvőt, de később akár még ez is megtörténhet."