Monique Covet decemberben férjhez megy

2004.10.26. 22:54
Az egykori pornósztár vőlegényét nem zavarja pornós előélete, de nem örülne annak, ha Covet egyszer úgy döntene, hogy megint filmezni kezd. Morgan Grimaldi és Monique Covet boldogok, ismerőseik mégis tönkre akarják tenni kapcsolatukat. A pornódíva szerint üzleti érdekből teszik.
A pornószakma botrányairól elhíresült nagyasszonya, Monique Covet is úgy döntött, férjhez megy. A vőlegény egy olasz üzletember, Morgan Grimaldi.

Balhé barátok közt

"A hír igaz, és még idén férjhez megyek" - fogadta hívásunkat budapesti otthonában Monique Covet, aki kedvese és munkája miatt mostanában ritkán tartózkodik Magyarországon. "Négy éve ismerjük egymást, de csak nyáron jöttünk össze. A barátaimnak köszönhetően hamar szét is mentünk, aztán megint összemelegedtünk és nemrég úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk" - avatta be magánéletébe a Velvetet az egykori pornószínésznő, aki bár boldog, hogy hamarosan bekötik a fejét, úgy érzi, egy szürreális brazil szappanoperába csöppent azóta, hogy megosztotta az örömhírt ismerőseivel.

"A barátaim megpróbálnak minket szétválasztani. Állandóan üzeneteket írnak a kedvesemnek, olyanokat, hogy nem is szeretem, hogy megcsalom, hogy egy ismerősömnek dolgozom, mint kurva, és kompromittáló fotókat is küldözgetnek neki. Legutóbb kitörölték a telefonomból a számát, és ezért napokig nem tudtam elérni. Mind a hat telefonszámát kitörölték, ő meg nem értette, hogy miért nem hívom" - mesélt a borzalmakról Covet.

Az egykori pornócsillag szerint azonban minden hiába, a vőlegény "nagyon erős akaratú ember, és semmi sem tarthatja vissza attól, hogy elvegye őt".

Üzleti érdek

Monique Covet
Az okok után reménytelenül kutatva a Velvet végül a művésznőtől kapott magyarázatot arra, hogy barátai miért akarják tönkretenni kapcsolatukat. "Szerintem féltékenységből, irigységből csinálják, de nem kérdezek rá náluk, hogy pontosan miért, mert úgyis letagadnák az igazságot. Sokat gondolkodtam ezen. Az sem tartom kizártnak, hogy néhányan közülük üzleti érdekből teszik. Ugyanis sok emberrel dolgozom itt Magyarországon, és ők azt hiszem, nem akarják, hogy elmenjek" - mondta. Covet fontolgatja, hogy bírósághoz fordul az ügyben, mert szerinte "ez zaklatásnak minősül".

Grimaldival decemberre tervezik az esküvőt, templomban szeretnének összeházasodni, de azt egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon, vagy Olaszországban köttetik meg a frigy. Csak annyi biztos, hogy az egykori pornósztárt édesanyja vezeti majd oltár elé, édesapjával ugyanis nincs jó viszonyban.

A pornószínésznő egyébként "hosszú, fehér, uszályos menyasszonyi ruhát szeretne", de alig veszi ki a részét az esküvői előkészületekből, mert "mindent a párja intéz". Grimaldi ugyanis meglepetést akar okozni.

A titokzatos férjjelölt

Morgan Grimaldiról a pornócsillag csak annyit árult el, hogy "olasz állampolgár, sokféle üzlete van, és az egyik nagyon híres".

A vőlegény azonban nagyon féltékeny, igazi olasz - sodortuk bele magunkat Grimaldi lelkének elemzésébe Covet-val, aki azt is elmondta, bár párját egyáltalán nem zavarja pornós múltja, nem szeretné, ha megint kamerák elé állna. "Az én drágám olyan szinten féltékeny, hogy embereket szokott felkérni arra, hogy figyeljenek engem. Ezért jó kislány vagyok" - mondta mosolyogva a menyasszony.

Szakma, közérzet

Covet azért látogatott újra Magyarországra, mert hamarosan ismét meg fogják műteni. Mint ismeretes, a pornódíva 2003 tavaszán súlyos lovasbalesetet szenvedett, combnyak- és bordatöréssel feküdt hónapokig kórházban. Sokáig csak mankókkal tudott lábra állni. "Hazajöttem, hogy megbeszéljük a műtét időpontját. Kiveszik azokat a platinákat, amik a térdemtől a csípőmig vannak beültetve. Annyi van bennem, hogy be is szoktak rezegni a repülőtéren" - számolt be állapotáról meglepően jókedvűen Covet, aki a napokban számos vizsgálaton esett át. A műtétre november végén kerül sor.

Ami a szakmát illeti, ott volt az idei Venus Díjátadó Gálán Berlinben, ahol a zsűritől különdíjat is kapott. De. "Nincs meg a díjam, mert a díjkiosztó után este elmentünk bulizni, egy amerikai barátom azt ígérte, hogy vigyázni fog a díjra, de aztán eltűnt. Azóta is bottal ütöm a nyomát, nem tudom elérni" - számolt be a szomorú esetről. November 12-én egyébként Milánóban is rendeznek egy díjkiosztót, ezúttal az olasz pornószakma kiválóságainak és a művésznőt itt is jelölték.

Szabadidejében Covet olaszul tanul és beiratkozott egy számítógépes tanfolyamra is, azt azonban a nyelvleckék miatt hanyagolni kényszerült. Az egykori pornószínésznő szerint a tanfolyamon szerzett tapasztalatokat később mindenképpen kamatoztatni fogja, és örül, hogy "egyedül is széppé tudja tenni a képeket, és be is tudja rakni azokat".