horoszkóp

Elkobozták Paris Hilton makimajmát

2005.11.28. 17:41
Paris Hilton teljesen magába roskadt és zokogott, amikor állatvédők elvették tőle a majmát.

A milliomos utód állítólag teljesen kikészült, amikor a Los Angeles-i hatóságok felszólították rá, hogy adja át nekik a Baby Luv névre hallgató főemlőst, pedig nemrég még harisnyavásárlás közben össze-vissza harapdálta a makimajom. Az intézkedésre azonban nem a harapások miatt, hanem azért volt szükség, mert a majom olyan egzotikus fajhoz tartozott, mely legálisan nem tartható háziállatként.

Heves állatvásárló

Paris akkor vásárolta a majmot, amikor a múlt nyáron Las Vegasban járt. A híresztelések szerint megtagadta az állat beszolgáltatását, ezért a hatóságok kivonultak hozzá, hogy elkobozzák tőle. Egy meg nem nevezett személy így nyilatkozott a brit Daily Star nevű lapnak az eset kapcsán: "Paris nagy csodálója az állatoknak, de túl heves és gyakran vásárol egzotikus állatokat anélkül, hogy tudná, hogy kell gondjukat viselni vagy hogy tudná, hogy lehet-e őket legálisan tartani."

A görény és a kenguru

Parist attól sem lehet eltántorítani, hogy létrehozzon egy magán-szafariparkot. Legújabb kedvence egy Cinderella (Hamupipőke) nevű vadászgörény, amit egy Las Vegas-i reklámfilmforgatás során kedvelt meg és fogadott azonnal örökbe. Az a kenguru viszont biztosan nem lesz a park lakója, amibe Paris egy queenslandi forgatás során szeretett bele. Kérésére egy dobozban postázták Amerikába a kölyökállatot, de egy idő után kénytelen volt visszaküldeni, mert felcseperedve már nagyon vadnak bizonyult.