horoszkóp

Julianne Moore vad fotói a francia Vogue-ban

2008.04.24. 13:25
Julianne Moore a tőle nem megszokott stílusban mutatkozik meg a párizsi Vogue címlapján és hasábjain. Átlátszó kombinéban és több kiló vakolattal az arcán vagányan pózol a 47 éves színésznő. Pedig nem is szereti a sok sminket.

Julianne Moore ékeskedik a Vogue Paris új számának címlapján. A színésznő, aki decemberben ünneplte 47. születésnapját, rövid időn belül a második újságban pózol. Először a Harper’s Bazaar hasábjain jelent meg, ahogy azt tőle megszokhattuk visszafogott, vöröshajú, szeplős, negyvenes éveiben járó nőként, aki mellesleg nagyon szexi. Ezek után kissé meglepő fordulat volt a párizsi Vogue-ban megjelent fotósorozata, ahol a már kétszer is Oscar-díjra jelölt színésznő átlátszó kombinéban, és feltűnően erős sminkben pózol.

Klikk!

A Stylefrizz.com-ban olvasható, hogy miként vélekedik a kétgyermekes családanya a túlzott sminkelésről a Harper’s Bazaarnak adott interjújában. “Szerintem a kevesebb jobb, főleg ahogy egyre öregszik az ember... A túl sok smink egy idősödő asszonyon elég furán néz ki.” Lehet, hogy “fura”, de azt meg kell hagyni, hogy nagyon jól sikerültek a képek. Nem csak a mindig pici szemeit változtatták meg teljesen a festéssel, de a feltűzött frizura is nagyon jól illet az arcához, éppen csak a leopárdminta hiányzott ahhoz, hogy még egy kicsit pikánsabb legyen a helyzet. Természetesen a photoshop azért megtette hatását a képeken, de egyáltalán nem olyan mértékben, hogy az zavaró lenne.