horoszkóp

Julianne Moore meztelenül pózol

2004.09.03. 09:45
Negyvenkét oldalas, meztelen fotósorozat készült Julianne Moore-ról egy művészmagazinnak, amelyben a színésznő érdekes kalandokba keveredik. A negyvenhárom éves, kétgyermekes Moore egyébként boldog házasságban él, de ha kell, szívesen vált leszbikus csókot bárkivel.
A szépséges Julianne Moore mindent megmutatott, ezúttal nem a filmvásznon, hanem egy magazin oldalain. A szóban forgó újság címe egyetlen betű: W, és Moore színésznő pusztán azért vállalta, hogy meztelenül pózol a fényképezőgép előtt, mert színvonalas újságról van szó. A magazin szerkesztői nem aprózták el a dolgot, gondolták, ha már megkaparintották maguknak Julianne Mooret, jól ki is használják. Így nem kevesebb, mint 42 oldalt pakoltak tele a pucér képekkel.

Csábítás és orrvesztés

Tekintse meg képeinket!
A fotókon Moore provokatívan heverészik egy kanapén, és nincs rajta más, mint egy arany színű cipellő, és egy hatalmas vörös gyűrűt visel. Nyilván Moore színészi képességeit bizonyítja, hogy ezzel a kevés jelmezzel is képes történeteket eljátszani, így a 42 oldal tulajdonképpen egy három részes fotó-képregénnyé áll össze. Az első történet szerint - melyet Michael Thompson fényképész örökített meg - történet szerint egy idősebb, ámde még vágya teljében lévő hölgy - azaz Moore - elcsábít egy fiatalabb, tapasztalatlan férfit. Szerepel azonban ennél bizarrabb történet is, melyben Moore tisztázatlan körülmények között elveszíti az orrát.

Erotikus szerepek

Moore nekivetkőzése azért is különösen figyelemre méltó, mert az egyik legvisszafogottabb hollywoodi sztárról van szó. Azon ritka színésznők közé tartozik ugyanis, akinek az életéről alig tudni valamit, élete nincs teli botrányokkal, és ritkán köt bármit a sajtó orrára. Ugyanakkor tény, hogy eddig sem riadt vissaz semmitől, ha a forgatókönyv megkívánta. Először Robert Altman zseniális, Rövidre vágva című filmjében tűnt fel meztelenül a filmvásznon, több mint tíz évvel ezelőtt. Vagyis inkább félmeztelenül, szerepe szerint ugyanis egy különc festőnőt alakít, aki az egyik jelenetben szoknya nélkül rohangál otthon. A filmben nyújtott alakításával számos kritikus figyelmét magára vonta. Erotikus művésznőt alakított a Nagy Lebowski című filmben is, majd legutóbb az Órákban egy személyiségét mélyen maga alá gyűrő háziasszonyt, aki lassan fedezi fel leszbikus érzelmeit. A filmben váltott leszbikus csókról később azt nyilatkozta, semmi problémája nem volt vele, sőt annyira szépnek találta kolléganőjét Toni Colettet, hogy kifejezetten jó érzés volt megcsókolnia. Majd ezek után az őt interjúvoló műsorvezető hölggyel is csókot váltott.

Mindezek ellenére Moore magánélete rendkívül kiegyensúlyozott, hét éve él együtt a nála tíz évvel fiatalabb Bart Freudlich rendezővel, akivel tavaly augusztusban össze is házasodott. Az első férjétől 10 év házasság után 1995-ben elvált Moore és Freundlich 1997-ben a Nem vagyunk már ugyanazok című film forgatásán ismerkedett össze, amelynek Moore egyik szereplője, Freundlich pedig a rendezője volt. Még az év decemberében született meg első gyerekük, Caleb, akit 2002 áprilisában egy kislány, Liv követett. Eljegyzést csak ezt követően, 2002 decemberében kötöttek.