horoszkóp

Outletben vásárolt Tobias Moretti

2008.02.13. 13:05
Kapcsolódó cikkek (1)
Tobias Morettit a parndorfi outletben szúrta ki éber feljelentőnk, aki autogramot is kapott az osztrák színésztől. Rex felügyelő egykori gazdája 1400 eurót hagyott ott egy üzletben: a 360 ezer forintnak megfelelő összegből csizmát és kabátot vásárolt.

Feljelentőnk Ausztriában találkozott a Rex felügyelő című sorozat Moser felügyelőjével. Tobias Moretti kutya nélkül, egy csinos hölgy társaságában, Volvó terepjáróval érkezett a parndorfi outletbe, ahol alaposan bevásárolt.

Tobias Moretti

"Kedden Ausztriában, Parndorfban voltam, betértem a Porsche Design üzletbe, ahol a nagy nézelődés közepette megláttam a Rex felügyelő sztárját; egy csinos, barna hajú hölggyel volt. Egy ember volt előttünk, így meglepődve hallottam, hogy 1400 euroért vett egy csizmát és egy kabátot. A parkolóban láttam, mikor elsuhantak egy Volvo XC90 terepjáróval. Persze autogramot is kértem, még a pultnál" - jelentette Isihawaii.

Tobias Moretti osztrák színész a Rex felügyelő előtt színházban játszott. A népszerű rendőrsorozat Moser felügyelőjeként négy évig láthattuk, 1995-ben Bajor filmdíjat is kapott alakításáért. A sorzatból azonban kiszállt, mert nem szerette volna, ha azonosítják a felügyelő szerepével. Azóta is színészként dolgozik.