A tavalyi Playmate-választás harmadik helyezettje fel akar hagyni az aktfotózással, és inkább popénekesként szeretne karriert csinálni. Mosolygó Orsolya bízik a sikerben, mivel ő minőségi munkára törekszik. A márciusi Playboy címlapján azért még egyszer megmutatta melleit két másik döntőssel, Judák Tündével és Király Anikóval. Bár novemberben összeverekedett három fiatalemberrel, remélhetőleg ez nem áll karrierje útjába. A nyomozás egyelőre nem zárult le, de úgy gondolja, legrosszabb esetben is megússza egy pénzbüntetéssel.

A Playboy márciusi száma kedvéért a 2007-es Playmate-választás három döntőse is levetkőzött. Mosolygó Orsolya, aki egy Budapest közelében lévő golfpályán pózolt a kameráknak, elmondta, nem az övé volt az ötlet, de a stáb megpróbált olyan helyszínt választani, ami illett hozzájuk. „Kicsit meg is tanultam golfozni. Később volt egy kupaverseny is, és én ismertem ki magam a legjobban a pályán" - dicsekedett a playmate, aki halkan hozzátette, a fotózás egy félreértés miatt majdnem meghiúsult.

Klikk!

„Elbeszéltünk egymás mellett a fotózás producerével, Margl Dorkával. Amikor felhívott, hogy egy óra múlva kezdődik a fotózás, majdnem idegsokkot kaptam, ugyanis éppen Nyíregyházán voltam. Bár általában hetekig készülök egy fotózásra – többször elmegyek szoláriumba, gyantáztatok - most csak arra volt időm, hogy hajat mossak, és lezuhanyozzak. Szerencsére ez nem látszik a képeken.” A playmate egyébként a felkérések miatt folyamatosan ingázik a főváros és Nyíregyháza között. „Tulajdonképpen félig itt lakom a barátnőmnél Pesten” – tette hozzá Mosolgyó Orsolya, aki éppen akkor is a vonaton ült, amikor felhívtuk őt.

Jön a lemez!

A 2007-es Playmate-választás harmadik helyezettje lassan felhagy az aktfotózással, ugyanis komolyabb tervei vannak, ráadásul szülei sem nézik jó szemmel, hogy magazinokban mutogatja fedetlen bájait - tudtuk meg. „Saját albumot szeretnék készíteni, aminek többek közt Spigiboy lesz a producere. Bár őt a legtöbben az elektronikus tánczenéhez kötik, nekem semmi közöm nincs a house-hoz, ez egy poplemez lesz” – nyilatkozta a Velvetnek Mosolygó Orsolya, aki vetkőzésmentes modellmunkát továbbra is szívesen vállal.

Az utóbbi egy évben több playmate is kipróbálta magát mint énekes vagy mint DJ. A 2006-os közönségdíjas Voksán Virág állt először a lemezjátszók mögé, őt a tavalyi győztes, Metzker Viki követte a sorban, aki vokálozik is, majd elődje, Szentiványi „Dundika” Hajnalka is mikrofont ragadott. „Amikor Dundika előjött ezzel, akkor nekem már rég tervbe volt véve a zenei karrier. Nem igazán érdekel, hogy a többiek mit csinálnak, mi minőségi produkciót akarunk létrehozni. A playmate-választás mindenestre egy jó ugródeszka volt számomra.”

Mosolygó Orsolya felkészült rá, hogy többen is cikizni fogják, amiért kolléganőihez hasonlóan ő is a zeneiparban próbál szerencsét, és bízik abban, hogy sikeres lesz. „Gyermekkori álmom, hogy énekesnő legyek. Most az ölembe pottyant egy lehetőség. Nem tehetem meg, hogy ne használjam ki. Könnyű kritizálni másokat. Szerintem egyébként, aki minőségi dolgot csinál, az úgyis fennmarad” – tette hozzá a playmate, aki a tavalyi versenyzők többségével jóban van.

Önvédelem volt

A lányról legutóbb akkor hallottunk, amikor novemberben egy nyíregyházi szórakozóhelyen barátjával összeverekedett három fiatalemberrel. A nyomozás egyelőre még nem zárult le - mondta a Velvetnek a playmate, aki úgy tudja, ha bűnösnek találják őket, valószínűleg pénzbüntetést kell majd fizetniük. „Hárman ugrottak ránk, abban a szituációban nem lehetett mást csinálni, önvédelem volt. Nem szégyellem, ami tettem. Azóta különben jóban vagyunk azokkal, akikkel összetűzésbe keveredtünk. Mindannyian szeretnénk minél hamarabb lezárni az ügyet.”