horoszkóp

A perverz pezsgő és a vadtengeri kaland

dns
2004.09.15. 16:23
A Colgate Egészséges Mosoly Klub tagjai fogászati rémtörténetekről és az ételmaradék miatt meghiúsult kapcsolatról beszéltek a társaság alapításának apropóján. A mosoly apropóján pedig riporterünk vicces élmények beszámolóját kérte a szájhősöktől.
Szájak hősei

Közszereplők, ismert művészek és média személyiségek részvételével megalakult a Colgate Egészséges Mosoly Klub. Az ad hoc csapat tagjainak célja, hogy a szájápolást és a fogászati szűrővizsgálatokat a saját példájukon keresztül népszerűsítsék.

Tekintse meg képeinket!
A klub tagjai, Csonka András, Forgács Gábor, Farkas Bertalan, Zsédenyi Adrienn, Nemcsák Károly, Varga Edit, és Molnár 'Nagy Ő' Anikó saját fogorvosi rémtörténeteikről, a fogak közt három napos ételmaradék miatt meghiúsult párkapcsolat történetéről, és az űrhajós szájápolás alapjairól tájékoztatták a sajtó megjelent képviselőit. Később Geszler Dorottya, a fogkrémmulti mosoly-díjának idei győztese, és Gianni, az eseménynek bázist adó étterem tulajdonosa vezetésével fogászati kvízben próbálták ki magukat. Riporterünket ezalatt inkább az a kérdés foglalkoztatta, a kiválasztottak milyen helyzetben villantották meg utoljára példaértékű fogsorukat. Zséda és a pezsgő-ejakuláció

"Legutóbb a Motel című dalomhoz forgattunk klipet. A szereplőtársamnak fel kellett bontania egy pezsgőt, amely sokadik próbálkozásra sikerült, de meglehetően perverzen lövellt ki az ital a kamerák előtt. Az egész stáb fuldoklott a nevetéstől" - mesélte lapunknak Zsédenyi Adrienn énekesnő. A beszélgetésbe itt kapcsolódott be az MTV legújabb arca, Varga Edit, aki az anyaságra készülő Novodomszky Évát váltotta a köztévé Híradójában.

"A híradózás műfaja nem teszi lehetővé, hogy kifejezzük az érzéseinket. A hírek nagyobb részben megrendítöek, de amikor néha egy vicces hírt olvasunk be, a riport bejátszása alatt kinevetjük magunkat Pálffy István kollégámmal, hogy mire a kamera újból minket vesz, visszanyerjük a szenvtelen arckifejezésünket" - árulta el lapunknak a hírolvasó, és hozzátette, mostanában egy-egy szabad hétvége is épp ennyire felvidítja.

Csonka pici fia

Ha szorosan a médiánál maradunk, Csonka Andrást két, az utóbbi időben róla megjelent hír nevettette meg. Meglepetésünkre arról számolt be, az egyik épp a velvet.hu-hoz kapcsolódik.

"Teli szájjal nevettem, amikor a Feljelentő rovatban olvastam, hogy hintőport vásároltam valamelyik plázában. Ez igaz volt, azzal a bulvársztorival ellentétben, amelyik szerint van egy kisfiam, és együtt Törökországba járunk nyaralni. A forrás még azt is hallani vélte, hogy a gyerek apunak szólított engem. Padlót fogtam ezen a butaságon" - mondta a színész-műsorvezető.

Forgács és villamos-barátság

A félreértés témakörét Forgács Gábor színesítette. A színész lapunk kérdésére elmondta, manapság azért csöppen a korábbinál több vicces helyzetbe, mert belátta, hogy a Hűvösvölgyi úton autóval közlekedni kamikaze-művelet. Ezért egy ideje villamossal jár.

"Bambultam a minap az 56-os villamoson a Moszkva tér felé, amikor egy férfi leszólított: hogy telik az idő, nem igaz? - kérdezte. Néztünk hosszan egymásra, majd kiderült, ő egy fodrász, és egy volt vendégének gondolt. Pedig nem jártam nála soha. Vicces, hogy naponta felismernek az emberek, de sosem Forgács Gábort látják bennem, hanem a volt osztálytársukat, vagy épp a szomszédjukat. Azóta sokat beszélgetek idegenekkel" -áldotta a tömegközlekedést Forgács.

A társaság legcsöndesebbik tagja, Farkas Bertalan nem toldotta meg saját élményekkel a gyűjteményt, élményeiről általánosságban beszélt.

"Azon kevesek közé tartozom, akik szeretik a vicceket. Egy eredeti viccen még az után is képes vagyok hahotázni, hogy mások már kinevették magukat"- állította a mindmáig egyetlen magyar űrhajós.

Padlót fogni a kajakban

Klikk a képre!
Molnár Anikó, a Nagy Ő legutóbbi casting-mestere saját bevallása szerint ritkán nevet. Csak a közeli barátai tudják, ez még nem jelenti azt, hogy valami baj lenne.

"Ha bemegyek egy üzletbe, azt hiszik, mogorva vagyok, mert nem mosolygok vissza az eladóra. Az ismerőseim meg folyton azt kérdezik, miért vagyok szomorú? Nem vagyok az, egyszerűen ilyen a mentalitásom. Amúgy pedig Árpa Attila Argo című filmjének bemutatóján potyogtak a könnyeim a nevetéstől. Ott felszabadultam" - emlékezett vissza Anikó.

Az önfeledt élményekhez Gianni is hozzátette a sajátját. Ezek többek közt a vadvízi evezéshez kapcsolódnak, amely az utóbbi időben az egyik kedvenc elfoglaltsága.

"Horvátországban tengeri kajakoztunk a barátaimmal. Azért szeretem ezt a sportot, mert óriási hullámok közt egyensúlyozunk. Az öcsém, aki a legprofibb mindannyiunk közt, egyszer csak kiejtette a napszemüvegét, majd utána esett ő is. Ezen az óta is mulatunk"- mesélte végezetül Gianni.