Kate Moss orgiával ünnepelte születésnapját

2008.01.20. 17:33
A modell két nővel és egy férfival keveredett nyilvános szexkalandba születésnapi partiján, ahol hegyekben állt a kokain – állítja Perez Hilton, amit vagy elhiszünk, vagy nem. Ami viszont hihető: Moss 34 órás partit tervezett 34. születésnapja megünneplésére, de már a tizennyolcadikban kidőlt.

Kate Moss alaposan megünnepelte 34. születésnapját: először a londoni Punk klubban melegített, majd átvonult társaságával egy luxusszállóba, ahol mindenki kokaint tolt, ő pedig három vendéggel szexelt nyilvánosan. A tervezett 34 órás parti azonban nem jött össze, 18 órával később már otthon aludt.

Sex with strangers - Marianne Faithfull & Kate Moss

A Perez Hilton celebblog egy állítólagos szemtanúra hivatkozva ad részletekbe menő tudósítást Moss megapartijáról. Eszerint a születésnapos a Punk klubban, mindenféle meghívott celebhaverjaival kezdte az alapozást, majd szűkebb baráti körrel vonult át a Dorchester hotel nyolcadik emeletének 2500 fontos lakosztályába, folytatni a bulit.

„Nagyon szoros biztonsági ellenőrzés ment, ha nem voltál rajta a listán, nem juthattál be. Ha viszont bejutottál, nyilvánvalóvá vált, miért a nagy szigor: amerre néztél, mindenki sorban tolta be a csíkokat a méregdrága bútorok tetejéről. Hangulatvilágítás volt, meg illatgyertyák” – részletezi élményeit Perez Hilton informátora.

Szerinte amikor Moss megérkezett, egy Diamond Chaser koktélt kért – ez pezsgő és konyak keveréke -, és elindult a belső szoba felé. Perez Hilton bennfentese azt állítja, a háromfős orgia már javában folyt, amikor Moss a szobába lépett. „Kate keresztülfurakodott a nézőkön és elterült az ágyon, azok hárman meg rávetették magukat. Aztán a csókolózásból ölelkezés lett, aztán meg szex. Ahogy elterjedt a híre, mindenki azonnal odatódult, hogy megnézze”.

Mindez hasonlít a Moss négy évvel ezelőtti, A Szépség és a Szörnyeteg tematikájú szülinapi partiján történtekhez, ahol barátnője, Sadie Frost és pár vendég volt hasonló akció résztvevője.

Moss pasija, a zenész Jamie Hince nem volt a szobában, de a modell állítólag az ő zenekara, a The Kills No Wow című új albumát választotta zenei aláfestésként a hálószobai látványossághoz. Hajnalra a megfáradt ünnepelt egy barátja észak-londoni lakásában aludt egy sort, majd reggel 8 körül hazament a saját 8 milliós St John’s Wood-i otthonába.

The Kills: No Wow

A partin a vendégek 35 ezer fontnyi piát ittak meg a Dorchesterben, a legnépszerűbbek a pezsgő, a vodka, és a Bellini-koktélok voltak.