Fátlyat borított a múltra az egykori szerelmespár. Ciki rendőrségi ügyek és egymás nyilvános alázása, úgy tűnik, nem ölik meg a szerelmet.

A brit News of the World bulvárlap állítása szerint ismét együtt van a drogbotrányairól híres Pete Doherty, és az elvileg tiszta Kate Moss. Szemtanúk szerint egy lepattant londoni pubban találkoztak az egykori szerelmesek és szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.

Sok sör és vodka-tonik

"Olyan benyomást keltettek, mint akik boldogok együtt. Doherty megivott jó pár üveg sört, míg a modell vodka-tonikot rendelt. Folyamatosan sugdolóztak és ügyet sem vetettek a körülöttük lévőkre. Csak egymással foglalkoztak" - közölte a lappal az informátor. A lap szerint Doherty és Moss már egy ideje találkozgatnak, de eddig nagyon ügyeltek arra, hogy meg ne lássák őket, ezért is szerveztek a randikat kevésbé felkapott helyekre. Miután kitudódott, hogy újra találkoztak, Doherty gyorsan be is vallotta ország-világ előtt, hogy ő és Kate újra együtt vannak. "Igen. A hír igaz. Valóban randiztunk"- mondta egy díjkiosztó után a Babyshambles frontembere.

A sokáig bujkáló, kokainbotrányáról elhíresült Moss nemrég döntött úgy, hogy visszatér hazájába és szembenéz a felelősséggel. A modell az elmúlt pár hónapot nagyrészt Amerikában töltötte - barátai szerint azért, hogy ki tudjon szakadni az angol drogos körökből -, hároméves Lila Grace nevű kislánya is itt jár óvodába.

"Az az alak majdnem tönkretett"

Távolléte során Kate Moss sokszor panaszkodott Dohertyre. A legjobban az bosszantotta, hogy Doherty mindent ki akart pakolni egy B kategóriás bulvárlapnak. "Mindig is kihasznált. Ez a férfi mindenből hasznot húz. Szerettem őt, mert bedőltem neki és a kisfiús viselkedésének. Majdnem mindent elveszítettem egy ilyen alakért" - panaszkodott akkor a The Sun-nak a modell. Úgy tűnik szíve azóta megenyhült, és minden el van felejtve.