horoszkóp

Pete Doherty ismét utoljára megy elvonóra

2006.03.27. 14:25
Miután Kate Moss megint kibékült Dohertyvel, az énekes megint megijedt, hogy elveszti a modellt, ha nem áll le a drogokról. Így most megint úgy döntött, hogy végleg leszokik.

Most megint rájött

Pete Dohertyhez közelállók szerint az énekesnek ismét leesett, hogy nincs sok esélye, megtartani Kate Mosst, ha nem hagyja abba a drogozást. Ehhez legutóbb a pár közös barátja, Elton John ajánlotta fel segítségét, most Terry Hall, a brit ska alapembere lesz majd a támogatója, írja a brit Mirror. A Specials egykori frontembere már régóta győzködi Dohertyt, hogy hadd segítsen a leszokásban, de az énekes mindvégig elzárkózott. Most úgy tűnik, mégis beadja derekát.

Egy nagy dugás hatására

Kate Moss édesanyja közben mindent bevet, hogy lebeszélje lányát egy esetleges békülésről. "Teljesen kikészült attól, hogy lányát újra hírbe hozták az énekessel. Szerinte ugyanis minden rossznak, ami Kate-tel történt ő az oka" - mesélte Linda mama egyik barátnője a lapnak.

Pedig egyre nyilvánvalóbb, hogy az egykori szerelmesek nem csak beszélgetni járnak szobára. Ezt állítják legalábbis Doherty haverjai, akik szerint az elvonóba egy a modellel töltött éjszaka után egyezett bele az énekes. "Fülig ért a szája valamelyik nap, amikor átjött hozzám, és arról beszélt, hogy hatalmasat dugtak Kate-tel" - nyilatkozta Doherty egyik haverja. Moss barátai szerint szó sincs békülésről. Szerintük Kate csak aggódik a barátaiért, de ez még nem jelenti azt, hogy le is fekszik velük.

Múltkor még gyereket akart

Úgy tűnik az egykori kokszos modell baráti köre is abban reménykedik, hogy Moss új életet kezdett, és nem örülnek a hírnek, hogy a modell megint Dohertyvel van elfoglalva. A modell legalábbis nemrég bejelentette, hogy ismét szülni szeretne, ehhez azonban nem kedvenc dzsankija génállományát tervezi használni: kiszemeltje nem más, mint hároméves Lila Grace nevű kislánya apja, Jefferson Hack. A modellhez közelállók szerint Moss már beadta tervét egykori szerelmének, azt azonban nem tudni, hogy a gazdag laptulajdonos mit szólt ex-kedvese ötletéhez. "Fontos lenne Kate-nek, hogy ugyanaz legyen gyermekei apja, mert akkor vértestvérek lennének" - nyilatkozta a lapnak egy barátnő. "Persze tisztában van azzal, hogy meglepően hat az ötlete. Ezért nem is úgy mondta el Hacknek, mintha valami eget rengető dologról lenne szó. Inkább csak bevallotta, hogy ő az egyetlen ember, akiben bízik, és nem lenne ellenére, ha összehoznának Lila Grace-nek egy kistestvért."