horoszkóp

360 ezer dollárért vették meg Kate Mosst

2007.06.04. 16:06
Jóval többért sikerült eladni a Kate Mossról készült fotókat, mint ahogy arra bárki is számított. Lehet, hogy nem csak mi ítéltük meg tévesen a drogos modell karrierjét?
Kapós képek

Május 31-én Londonban sikeresen eladták a már korábban beharangozott Kate Moss-fotókat. A hölgy több mint 360 000 dollárt kasszírozhatott be a további drogelvonók és botrányok finanszírozására. A ritkaságokat is felvonultató tételsor legnagyobb meglepetését az a majd' két méteres Albert Watson-fotó keltette, amit az eredeti ár több mint ötszöröséért, 108 000 dollárért sikerült eladni. Az aukciós listán szereplő többi kép is hasonlóan jól szerepelt. Egy hat nyomatból álló sorozatot, melynek negyvenezer dollár volt a kikiáltási ára, végül 168 000 dollárért vettek meg. Ezen a fotósorozaton a modell smink nélkül látható, nagyjából úgy néz ki, mint mostanában sminkelve. Arra a kérdésre, hogy miért vállalta el ezt a fotózást, Moss azt mondta: „Elég kép készült már rólam, amin szép vagyok.”

Mea culpa

Moss dicsőségét Dohertyval való kapcsolata óta már többször veszni gondoltuk, ehhez képest úgy tűnik, élete szinte virágzik. Tévedésünkben azonban nem voltunk egyedül, a külföldi sajtó is megdöbbenve fogadta, hogy Moss kisasszony a többszörösét kereste annak a pénznek ezzel az aukcióval, mint amire számítottak. A közeljövőben a kedvenc drogosunkról készült szobrok is eladásra kerülnek. A képek jó eredményeit látva el sem tudjuk képzelni, hogy mennyit kereshet majd Moss a darabonkénti százharminchétezer dolláros kikiáltási áron aukcióra kerülő szobrokkal.

Van, aki belebukott

Az egykori botrányhősnő, Anna Nicole Smith relikviáinak árverezése korántsem ilyen sikertörténet. A leghíresebb halott playmate naplóját csak komoly veszteséggel sikerült eladni. A két naplót, amik 92-ben és 94-ben íródtak, egy német üzletember vette meg félmillió dollárért, mikor azonban ő is árverésre bocsátotta, már csak hetvenezerért tudta őket továbbadni. Sok pénzt csak még élő hírességek portékáiért fizetnek tehát az emberek.