horoszkóp

Kate Mossnak túl kedves az új pasija

2007.11.12. 10:30
Nem működik a kémia Kate Moss és új pasija között, ezért inkább a romantikus hétvége alatt is az ismét elvonón lévő Pete Dohertyvel smsezget. Akit állítólag vissza is fogadna, egy feltétellel: ha lejön a drogról. Ilyet már hallottunk párszor.

Nem boldog új pasijával Kate Moss, mert nem tud elég boldogtalan lenni mellette. A modell szeptember óta jár együtt a The Kills nevű rockbanda gitárosával, Jamie Hince-szel, akivel kapcsolatuk kezdete után állítólag pár héttel el is jegyezték egymást. Azóta viszont sorra érkeznek a rossz hírek, egy közeli ismerős nem is jósol nagy jövőt a párosnak. Nincsenek nagy közös drogozások, kiborulások és fogadkozások az elvonókúrára, és még a szex sem olyan jó, mint Dohertyvel. Moss unatkozik is, ráadásul a személyes hajstylistja szerint lassan a frizurája is kezd unalmassá válni.

Visszafogadná Dohetyt

Kate Moss és Jamie Hince párizsi kiruccanásuk után egy vidéki hétvégét töltöttek együtt. A kirándulás azonban nem sikerült túl jól: Moss állítólag egyedül ivott egy kocsmában, mialatt új kedvese a környéken sétálgatott, egyedül.

"Kate felhívta legjobb barátnőjét, Sadie Frostot, és bevallotta neki, hogy szeretné szüneteltetni a kapcsolatot, mert időre van szüksége" - mesélte a modell egyik barátja, aki azt is elmondta, Moss egyáltalán nem boldog a The Kills zenekar tagjával. "Nagyon sokat veszekednek, főleg azért, mert Kate még mindig tartja a kapcsolatot Pete-tel, üzeneteket pötyög a telefonjába és nevetgél Pete válaszain" - mondta az ismerős a FemaleFirst szerint. Az új barát éppen Doherty telefonjai miatt vitte el Párizsba a modellt és kislányát, Moss azonban úgy tűnik, ott sem szabadult meg a volt baráttól.

Klikk!

"Kate szereti, ha valaki kicsit őrült, Jamie túl kedves neki" - elemzett az ismerős, aki még arról is beszámolt, Moss visszafogadná az exét, azonban egy feltétellel: Dohertynak le kellene szoknia a drogokról, hogy az újrakezdés szóba kerülhessen. Nem az első kör volna ez, hogy Moss ezt a feltételt szabja neki, ő pedig lelkesen megígéri, de eddig sose járt sikerrel.

A haja is uncsi

A modellnek nemcsak magánélete unalmas, hanem a haja is. A személyes hajstylistja szerint itt az idő váltani. A fodrász 17 éve ismeri Mosst, és úgy gondolja, elég volt a szőke hajból. James Brown szerint Moss fantasztikusan nézne ki barna hajjal, mert az kiemelné keleties arcvonásait. Így lehet, hogy hamarosan sötét hajjal jelenik meg, hogy mikor, azt azonban előre nem lehet megtervezni, mondta a stylist, hiszen Moss hosszú haját is hirtelen felindulásból vágta le tüsire.