horoszkóp

Kate Moss drogot követelt a DJ-től

2007.11.23. 15:05
A lecsúszóban lévő hölgy bulizott a cimboráival. Ha már bulizott, akkor drogozott is - volna. De mit tehet egy egyszerű szupermodell, ha elfogyott a kábítószere? Lejmol egy keveset a lemezlovastól.

Kate Moss egy markáns év végi hajrával zárja le amúgy is eseménydús évét: volt már az idén menyasszony, szakított is, eljegyezték újfent és dolgozott is egy keveset. Itt volt az ideje végre egy kis lazításnak.

Az egykor szebb napokat látott szupermodell szervezője és aktív részese volt színész barátnője, Davinia Taylor harmincadik születésnapi partijának. A jeles eseményen díszes társaság jött össze múlt szombaton: Naomi Campbell, Kelly Osbourne, sőt - a személyes ellentéteket félretéve - még Sienna Miller sem hagyta ki a bulit, írja az SawfNews. Moss kisasszony a mulatság hevében nem zenét, hanem különféle kábítószereket rendelt a zenéért felelős DJ Elliot Eastwicktől: kokaint, kannabiszt, és - a londoni klubokban és homoszexuálisok körében manapság divatos - poppers-t is.

Az indiszkrét DJ, Mr. Eastwick nem volt rest és elmesélte a Daily Mirronak, hogy "számomra nyilvánvaló volt, hogy drogok hatása alatt áll. Azt hajtogatta, hogy "tomboljunk" és követelte, hogy cseréljem ki a zenét. Aztán valaki a társaságából egy marihuánás spanglit kezdett sodorni. Erre Kate is előhalászott a táskájából egy adag poppers-t, és felszippantotta. Ahogy a szer hatott, dülöngélni kezdett. Megmarkolta a csajom karját, engem meg őfelé lökött és azt kérdezte üvöltve, hogy "Kinél van a szer?". Mondtam, hogy nem tudom, nekem nincs, erre ő: "Fel akarok pörögni. Te vagy a DJ, neked kell, hogy legyen." Egy lemezborítón imitálta a mozdulatsort, mintha kihúzna egy csík kokszot. Emlékszem, arra gondoltam, hogy "Jézusom, Kate Moss kért tőlem kokaint". Aztán néhány barátnőjével eltűntek az egyik ajtó mögött, mikor visszatértek, Kate követelőzőbb volt, mint valaha. Nyilvánvaló volt, hogy be van tépve."