Kate Moss egy szál csöcsben táborozik

2008.06.19. 16:54
A modellt a W magazin vetkőztette félmeztelenre Summer Camp című különszámához. A "vége a sulinak, kezdődik a szünidő" típusú fotók persze csak arra szolgálnak, hogy ismert tervezők nyári kollekcióját reklámozzák be vele, a konklúzió pedig az, hogy idén nyáron igen divatos a cici.

Kate Moss ágyba bújt egy tizessel fiatalbb kolléganőivel, Daria Werbowyval és Lara Stone-nal Bruce Weber új sorozata, a W Magazine Summer Camp (Nyári tábor) című kiadványa kedvéért. Más fotókon félmeztelenül napozik egy stégen, vagy épp egy modellsrác fejét szorítja a melléhez.

Nézze meg a W Magazin teljes sorozatát!

A fotósorozatot a lap így konferálja fel: "A sulinak vége, az élet laza! Ezért az új generáció pár fiatal tervezője útnak indult néhány topmodellel és barátaikkal, hogy kicsit jól érezzék magukat - ruhában vagy anélkül - a miami napsütésben!". A nagyívű beharangozó valójában egy 36 oldalas fotómellékletet jelent, amelyen a modellek egy rakás luxusmárka új, fiatal tervezőinek nyári kollekcióját és kiegészítőit viselik, azaz - többek közt - a Balmain, a Rodarte, a Marchesa, a Rosamosario vagy a Daughters of Obedient Sons darabjait.

Miamiban persze nem igazán borít ki senkit néhány kivillanó cici, az iszlám országokban azonban szigorúbban szokták venni az öltözködést. Ennek fényében fura, hogy Moss minden visszhang nélkül megúszta, amikor két napja Törökországban egy galériamegnyitón teljesen áttetsző ruhája alá melltartót sem véve jelent meg.