horoszkóp

Kate Moss a józan élet jegyében melltartó nélkül ment bulizni

2008.10.14. 16:20
A modell állítólag újra kibékült Jamie Hince-szel, mivel megfogadta, hogy felhagy italozási szokásaival és a folyamatos bulizással. Ehhez képest a sztár - akire vadabb korszakában ráragasztották a Tartály becenevet - hétfőn ellátogatott egyik kedvenc szórakozóhelyére, ráadásul még melltartót sem vett fel, így mindenki megcsodálhatta meredező mellbimbóit. Ezzel párhuzamosan Kate Moss egykori szerelme, bizonyos Jason Lake a celeb több ismerősével egyetemben egy könyvben teregeti ki a modell szennyesét. Így többek között megtudhattuk azt is, hogy Moss részben Johnny Depp miatt kötött ki az elvonón.

Azt már júniusban megtudhattuk, hogy a brit szupermodell hanyagolja a melltartót, ha éppen egy áttetsző ruhát vesz fel. Kate Moss hétfőn ismét elfelejtette magára ölteni ezt a ruhadarabot, amikor ellátogatott a londoni Ivy Clubba. Így a kijárat előtt várakozó fotósoknak sikerült egy egész sorozatot készíteni meredező mellbimbóiról. A hírességről az elmúlt pár nap során más képek is napvilágot láttak, amelyek tanulsága szerint kibékült legutóbbi pasijával, a zenész Jamie Hince-szel. A párt pénteken vásárlás közben kapták lencsevégre a londoni Selfridges üzletközpontban, vasárnap pedig Tracey Emin, egy ciprusi származású művész kiállításának megnyitóján, ahol egyébként feltűnt a modell gyermekének apja, Jefferson Hack is.

Vége a bulizásnak

Kate Moss és Jamie Hince az utóbbi pár hónapban többször is szakított. Szeptemberben ismét úgy döntöttek, hogy különválnak, és a barátok ekkor biztosak voltak abban, hogy ez most végleges. Egyesek szerint erre azért került sor, mert a híresség szeretett volna egy közös gyermeket, de a Kills gitárosa nem volt annyira elragadtatva ettől az ötlettől. Mások azonban úgy vélték, hogy Jamie Hince-nek végleg elege lett abból, hogy barátnője folyton bulizik, és nem veti meg az alkoholt sem. A Daily Mirror információi szerint Kate Moss a kapcsolat megmentése érdekében megfogadta, hogy lemond az italozásról. „Szereti a társaságot, de rájött arra, hogy nem kell innia ahhoz, hogy jól érezze magát. Megfogadta, hogy kevesebbet jár majd el szórakozni, és csak különleges alkalmakkor iszik egy pár kortyot” – nyilatkozta egy bennfentes a lapnak.

Önszántából lett józan

A modell hűtőjében állítólag egyetlen alkoholos ital sem található, csupán ásványvíz és üdítő. „Régen mindig tele volt a hűtője pezsgővel, hogy legyen mivel megkínálnia a vendégeit. De ennek vége” - nyilatkozta a Mirror névtelen forrása, aki hozzátette, nem Jamie Hince kényszerítette erre a modellt, ez Moss saját döntése volt. „Az emberek talán azt gondolják, hogy Jamie kérte erre. Bár örül a fejleményeknek, Kate önszántából határozta el, hogy búcsút mond az alkoholnak…Ezentúl a családjára és a karrierjére akar koncentrálni.” Az életmódváltással párhuzamosan megjelent egy életrajzi könyv, amelyben Kate Moss ismerősei a modell vad éveiről vallanak.

Moss, a botrányhős

Laura Collins könyvében, ami Kate Moss: The Complete Picture címet viseli, többek között megszólal a modell egyik volt barátja, Jason Lake, aki állítólag Johnny Deppet, a sztár nagy szerelmét követte a sorban. A két fiatal Jade Jagger révén ismerkedett össze egy ibizai bulin 1998-ban. „Amikor a nap felkelt, átmentünk Jade-hez. Ott tovább buliztunk, ittunk, táncoltunk, kábítószereztünk és szórakoztunk" – idézte fel Lake az első találkozást. Moss állítólag többször is beszélt a férfinak előző szerelméről, aki megpróbálta vigasztalni a kissé zaklatott hírességet. A modell a következőképpen emlékszik vissza a kissé hektikus időszakra: „Nagyon sokat utaztam és dolgoztam. Egy pillanatra sem álltam le. Eljutottam arra a pontra, amikor már nem találtam olyan szórakoztatónak ezt az egészet. Nem voltam túl boldog….Valahogy mindig ugyanott kötöttem ki és ez elkeserített.”

Novemberben Moss tudomására jutott, hogy Vanessa Paradis Depp gyermekét hordja a szíve alatt, vagyis végleg le kellett mondania arról, hogy ő és a színész esetleg újra egy pár lesznek. A modell, aki a szakítás után gőzerővel habzsolta az életet, végül befeküdt elvonókúrára, ahol összesen öt hetet töltött. A kezelés után Moss - akire italozásai szokásai miatt ráragadt a Tartály becenév - száműzte az alkoholt a lakásából, ahol kétszer is végeztetett ördögűzést, emellett rendszeresen járt az Anonim Alkoholisták és Kábítószerfüggők gyűléseire, hetente egyszer pedig ellátogatott egy pszichiáterhez – olvasható Collins könyvében.

Moss, az ikon

Szintén ebben a hónapban, pontosan október 2-án jelent meg egy jóval kevésbé botrányos könyv is, ami Kate Moss magánélete helyett inkább öltözködési stílusával foglalkozik. Inside The World’s Most Famous Wardrobe: Kate Moss Style című könyvet Angela Buttolph divatszakember jegyzi, és a rengeteg kép mellett olyan híres tervezők szólalnak meg benne, mint például Manolo Blahnik és Karl Lagerfeld. Úgy tűnik, hogy az állítólag jó útra tért híresség kelendőbb, mint valaha, hiszen nemrég jelentették be, hogy egy párizsi múzeum egy egész kiállítást szentel Kate Moss életének és munkásságának. Sőt, egyes források szerint film is készül a celeb és híres barátainak, mint például Rhys Ifans, Sienna Miller, Jude Law életéről. Hollywoodi filmesek szerint a Primerose Hillen lakó celebek és önjelölt sztárocskák élete és munkássága mindenképpen a vászonra kívánkozik.