Kate Moss ruháját villantásra tervezték

2009.03.17. 20:25
A modell Philip Green születésnapjáról próbált feltűnésmentesen távozni, de nem sikerült neki: ahogy kocsiba szállt, függönyként szétnyíló ruhája mély betekintést engedett a mellére.

Kate Moss hétfőn este Philip Green angol milliárdos születésnapi partiján vett részt a London Mayfair nevű részén található Annabell klubban. Sajna nem sikerült észrevétlenül távoznia az estéről, mert ahogy beszállt a kocsiba, fekete felsője szétnyílt, és mindenki megnézhette magának nem túl formás mellét, valamint az anyajegynek tűnő foltot rajta.

Kate Moss

A NorthFotó képéhez tartozó leírás szerint a folt egyébként egy heg, valamint hogy a fotó március 17-én készült Londonban, úgy hajnali kettő körül. Ennek köszönhetően összerakható az is, hogy Kate Moss március 16-án Párizsban ugyanazt a ruhát viselte, mint a képaláírás tanúsága szerint később Londonban a szülinapi partin. Mossnak Párizsban még sikerült rendeltetésszerűen viselnie az Yves Saint-Laurent tervezte darabot, de hajnali fél kettőkor már vesztett az éberségéből, nyilván ezért nem kalkulálta be a függönyeffektust.

Egy Moss

Sir Philip Green, akinek a születésnapján megtörtént a ruházati baleset, többek között az Arcadia Group vezérigazgatója, ami a Topshop cégnek is a tulajdonosa. Kate Moss meg mostanában a Topshopnak tervez ruhákat, így került a lovaggá ütött milliárdos 59. születésnapjára.

A Blatherskite szerint Kate Moss igyekszik mindig Sir Philip Green közelében lenni, amikor a férfi a városban van. Green egyébként Monacóban él a feleségével, hogy így megspóroljon egy csomó befizetendő adót, és a lap szerint a milliárdos felesége állítólag külön megkérte Mosst, hogy figyeljen oda a férjére, amikor őtőle távol tevékenykedik.